Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio na multiplayer zauważyłem ze tylko ja mam lagi wiec poczytałem o tym trochę i się dowiedziałem ze prędkość internetu od tego zależy wiec wysyłam wam foto z moja prędkością i oceńcie to trochę czy się na daje do gry przez MP

20065690.jpg

Opublikowano

Prędkość masz wyższą niż 80% Polaków :P Możesz na takiej bez problemu grać.

Pomogłem ? Licze na + :)

sygna0404.jpg

Opublikowano

może na takich servach grasz?

albo host cos zawodzi

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Ogólnie ja mam serwer i u mnie nikt niema lagów mimo ze single player mi laguje czasem i muszę wciskać literkę "F" (zmienia render dystans) uporałem się z tym Włączyłem mój komputer kliknołem prawym przyciskiem myszy Właściwości zakładka Zaawansowane i klikłem w Wydajność Ustawienia potem klikłem w Dopasuj do uzyskania najlepsze wydajności. I to naprawiło mój problem z lagami i na dodatek mój komputer chodzi 1000 razy szybciej.

mca.pngmca.png