Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny Ibot 2.7 <Wtf>

Sm0k69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówiłem że to debil... konto za 40.000 buahahahaahhahahh

a tak mnie neosy minusowały że sie smieje z niego i macie hahahhahahaha konto za FREEE prawie sie pobili o te konta hahahahahah

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Ale wy jesteście pierdolnięci w kosmos normalnie.Mam wam tutaj screeny rachunków porobić?

Jeśli wkleję te screeny to wszyscy oddajecie mi swoje WSZYSTKIE KONTA.Pasuje wam taki układ??

boyka.jpg

Opublikowano

Ale wy jesteście pierdolnięci w kosmos normalnie.Mam wam tutaj screeny rachunków porobić?

Jeśli wkleję te screeny to wszyscy oddajecie mi swoje WSZYSTKIE KONTA.Pasuje wam taki układ??

no.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

1300656749_by_Shaggy8_500.jpgx2

Ta, nawet jak wyjebałeś te 40.000 to nikt za tyle nie kupi. Bank okradłeś, że tyle kasy wywaliłeś na BP?

Dawaj te rachunki. Poza tym, co Ty, na jednym koncie 50 FE robiłeś że tyle wyjebałeś? <_<

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

1300656749_by_Shaggy8_500.jpgx2

Ta, nawet jak wyjebałeś te 40.000 to nikt za tyle nie kupi. Bank okradłeś, że tyle kasy wywaliłeś na BP?

Dawaj te rachunki. Poza tym, co Ty, na jednym koncie 50 FE robiłeś że tyle wyjebałeś? <_<

Prosty przykład :

100k RSB

1000 EMP

I już masz 1 mln uri :)

A u mnie na wylot to po 30-40k rsb szło czasami...Więc...

boyka.jpg

Opublikowano

Smok proszę o zdjęcia .png z bilansu.

100k rsb ? teraz na generale jesr 43910 rsb, więc watpie ze masz 100k rsb ale może 24/7 od 2 lat na bocie to może i masz

@up

gz, na każdy wylot 30-40 k rsb ...

(30k rsb =150.000 uri)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Prosty przykład :

100k RSB

1000 EMP

I już masz 1 mln uri :)

A u mnie na wylot to po 30-40k rsb szło czasami...Więc...

To ile ten wylot trwał? :rolleyes: 3 dni? ^^

40.000 zł = 120 mln uri, jeżeli nie jesteś ciota i robisz przelew w MHH = 12 mln RSB i 12k EMP

I qrwa to wykorzystałeś?

Nie bądź ciota, daj -.

Opublikowano

To ile ten wylot trwał? :rolleyes: 3 dni? ^^

40.000 zł = 120 mln uri, jeżeli nie jesteś ciota i robisz przelew w MHH = 12 mln RSB i 12k EMP

I qrwa to wykorzystałeś?

Uri szło jeszcze na Galaxy i nowości wprowadzane przez BP ( Profil Pilota, Skylab,HIgh-tech,desingi itp. )

boyka.jpg

Opublikowano

Jebnij się w łeb po raz drugi.

Takie konta chodzą do maksymalnie 1000zł, drożej, rzadko kiedy kto kupi (chyba że top 1 generał).

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ej no stary , powiedział ŻE WPAKOWAŁ W TO KONTO 40k A NIE ZE ZA TYLE ODDA ^^ ,

Po 2 . Daj te SS-y skoro możesz.

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

Ej no stary , powiedział ŻE WPAKOWAŁ W TO KONTO 40k A NIE ZE ZA TYLE ODDA ^^ ,

Po 2 . Daj te SS-y skoro możesz.

Pierwsza normalna osoba na tym forum -.-

boyka.jpg

Opublikowano

A gówno was obchodzi ile wpakował, jego kasa...

I polecam kurs czytania ze zrozumieiem.

Opublikowano

@up druga normalna osoba w tym temacie.

Napisałem że WPAKOWAŁEM w konto 40 tys a nie że za tyle sprzedam bando idiotów.Polecam wziąść się do nauki przed testami gimnazjalnymi a nie zatruwać ludziom życie w internecie...

btw. banda pojebów już najebała minusów -.-

boyka.jpg

Opublikowano

No własnie ^^ tego wkoncu w podstawówce uczą ^.^ Tez racja , myslicie ,ze taki zebek np. nie wydal <minimalnie> 10,000 pomyslcie od zawsze FE i ile wpakowal w sam makaron w HT rsb i all wszystko sie kalkuluje na długi czas grania .

I moze doszedł do wniosku , że gra juz nie taka sama jak kiedys i moze z nia koniec ? <jak dla niego>

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

No własnie ^^ tego wkoncu w podstawówce uczą ^.^ Tez racja , myslicie ,ze taki zebek np. nie wydal <minimalnie> 10,000 pomyslcie od zawsze FE i ile wpakowal w sam makaron w HT rsb i all wszystko sie kałkuluje na długi czas grania .

Zebka znałem bardzo dobrze.W GE1 wpakował ponad 50 tys,a na swoje US teraz już 5 tys -.-.Więc jemu to raczej nie dorównam.

Jeśli chodzi ogółem o kasę to Puregewalt i Yakuza wymiatali :P

Pure władował ponad 100 tys Euro,Yakuza też coś koło tego :D

@edit.

Dobra ja idę spać,jutro na 8:00 do roboty -.-

3majcie się.Narazie.

boyka.jpg

Opublikowano

jak sam często czytasz ,sa tu osoby co nie mialy nigdy golca ^^

sam nigdy nie wysyłałem na DO ani grosza , od kogos zdażyło sie nie liczne .

Gra z przyjemnosci = gra bez ładowania kasy

Wolniejszy ale milszy sposób na gre .

Ale wieże , że mozna na to sporo wydac , jak wchodzi skylab , HT , Profil,enforcer , Venomy itp to tak naprawde w hu.. uri . Fast przelew , Fast wybijasz sie przy takich okazjach ^^ , jak juz kogos tak wciagnie to sie napewno wyda tyle kaski ;)

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

jak sam często czytasz ,sa tu osoby co nie mialy nigdy golca ^^

sam nigdy nie wysyłałem na DO ani grosza , od kogos zdażyło sie nie liczne .

Gra z przyjemnosci = gra bez ładowania kasy

Wolniejszy ale milszy sposób na gre .

Ale wieże , że mozna na to sporo wydac , jak wchodzi skylab , HT , Profil,enforcer , Venomy itp to tak naprawde w hu.. uri . Fast przelew , Fast wybijasz sie przy takich okazjach ^^ , jak juz kogos tak wciagnie to sie napewno wyda tyle kaski ;)

No masz rację,na początku też nie byłem chętny żeby kasę wydawać ale potem....Pamiętam na same PP poszło prawie 2 tys :mellow:

Z tym się z Tobą zgodzę :)

I to właśnie oni cały czas mi minusują posty ^^

boyka.jpg

Opublikowano

No masz rację,na początku też nie byłem chętny żeby kasę wydawać ale potem....Pamiętam na same PP poszło prawie 2 tys :mellow:

Z tym się z Tobą zgodzę :)

I to właśnie oni cały czas mi minusują posty ^^

To ja Cię zplusuje.

Opublikowano

Kurcze , Dbot przestał mi działac :/ , nie zbiera boksow i caly czas pokazuje np czerwony pkt ktorych nie widzi ale na minimapie je pokazuje nie ruchome i nie zbiera nic :/

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

Witam.Mam taki problem,mam Ibota 2.82.Odpalam go i ładuje,dochodzi do checking license i łącze stoi.Strony www chodzą tylko bot stoi w tym samym punkcie.Nie wiem co jest przyczyną.

Opublikowano

Witam.Mam taki problem,mam Ibota 2.82.Odpalam go i ładuje,dochodzi do checking license i łącze stoi.Strony www chodzą tylko bot stoi w tym samym punkcie.Nie wiem co jest przyczyną.

Nie masz na niego licencji xD

boyka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...