Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny Ibot 2.7 <Wtf>

Sm0k69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Tak tak dobrze widzicie,potrzebuję szybkiej kasy.

I jeśli można proszę o link do tematu / pobrania tego starego Ibota 2.7 czy 2.6 zbierającego HoneyBoxy :)

Za link będą ++ :)

Z góry dziękuję.

boyka.jpg

Opublikowano

Hb ? spierdalaj, chcesz komus konto zbanować ... ciota

Zamknij morde nie chcę nikomu banować konta pizdo.Chcę na swoim puścić,bo i tak mało co gram,a bocik niech sobie lata.

Więc jak nie wiesz to się nie udzielaj.

boyka.jpg

Opublikowano

zbierającego HoneyBoxy

jestes tak głupi albo takim sie urodziles ...hbox=ban...debil wiedziałem to dawno ^^ zmienie kolor to pewnie nie przeczyta

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

zbierającego HoneyBoxy

jestes tak głupi albo takim sie urodziles ...hbox=ban...debil wiedziałem to dawno ^^ zmienie kolor to pewnie nie przeczyta

Japierdole...Nie rozumiesz że mi na koncie nie zależy?Chcę się poprostu pobawić.Jaki idiota słów brak...

boyka.jpg

Opublikowano

Japierdole...Nie rozumiesz że mi na koncie nie zależy?Chcę się poprostu pobawić.Jaki idiota słów brak...

po raz 2... debil... to je sprzedaj a nie na hboxach puszczasz... zabawa ? puscic bota i miec 40% mniej PD ? buahahahaahahahahhahahhahahahaahahahahahahahahhhahaha SUPER ZABAWA ! sam wymyśliłeś czy z kolegami ?

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

po raz 2... debil... to je sprzedaj a nie na hboxach puszczasz... zabawa ? puscic bota i miec 40% mniej PD ? buahahahaahahahahhahahhahahahaahahahahahahahahhhahaha SUPER ZABAWA ! sam wymyśliłeś czy z kolegami ?

Wymyśliłem sam.W DarkOrbit miałem 4 konta.3 sprzedałem,a to jedno zostawiłem na ,,zabawkę'' I MAM TOTALNIE W DUPIE PD,POWAŻANIE ITP.

A TYM BARDZIEJ mam w dupie twoje bezsensowne wypowiedzi.To moje konto co cie obchodzi co z nim zrobie.A tak nawiasem to konto ma nędzne 800 mln PD,więc jest gówno warte.

boyka.jpg

Opublikowano

Chętnie wezme to konto :)

hmmm w sumie to...Nie xD

Narazie chcę się pobawić tym kontem :P

Ale jak mi się znudzi to Ci oddam.OK?:)

boyka.jpg

Opublikowano

Bardzo miło z twojej strony :)

Czekam na kontakt :P

A wo ogóle na jakim servie i jakie wyposażenie na tym koncie?

Oczywiście FE PL1.

Desingi prawie wszystkie ( oprócz 3 najnowszych ) ( mam Spectrum i Venom )

36 PP.

Uri ni ma ( nie ładuję już kasy w tą grę )

Kredek ~100 mln

Nie za dobre ale zawsze coś :)

boyka.jpg

Opublikowano

Oczywiście FE PL1.

Desingi prawie wszystkie ( oprócz 3 najnowszych ) ( mam Spectrum i Venom )

36 PP.

Uri ni ma ( nie ładuję już kasy w tą grę )

Kredek ~100 mln

Nie za dobre ale zawsze coś :)

dopisz mu ,że napisałeś to na forum a mu konta i tak nie oddasz.

czemu tak pisze?

potrzebuję szybkiej kasy

1 post.

:) lub to jest twoje 2 konto ^^ aaa i dopisz mu ze konto puszczasz na Hboxach i że z dnia nadzień jak mu oddasz konto czego nie zrobisz to mu zabiorą PD sory nie mu Ci :)

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Skoro CHCE konto,to raczej czytał poprzednie posty i wie,że może dostać bana xD

btw. mam JESZCZE jedno konto na pl2 300 mln PD. ( wiem że zjebane )

TO mogę Ci oddać za free od razu.Jak chcesz pisz na PM swoje GG.

boyka.jpg

Opublikowano

evilpolsk za moda się uważasz??

@Top...

Przeleciałem wszystkie strony i nie znalazłem :/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Mój odnośnik

Steam To GÓWNO i dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Też nic nie znalazłem :[

Sorry

Kurde ty piszesz że 30mln PD to mało mój najwyższy lv

w Dark to 11 o.O nie wiem ile ty w to kasy pakowałeś

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Pierwszy byłem koledzy. I potrzebuje tego konta bo od tygodnia nie moge zalogowac sie na wlasne. :angry: (Albo dostalem za cos bana albo mi ktos ukradl jakims sposobem)

Masz plusy :rolleyes:

Aha tylko moge byc niedostepny dzis na gg (bede mial wlaczone, ale nie bede siedzial przed komputerem) poniewaz mam dzis wyznaczona wizyte u lekarza. :P

Opublikowano

dopisz mu ,że napisałeś to na forum a mu konta i tak nie oddasz.

czemu tak pisze?

potrzebuję szybkiej kasy

1 post.

:) lub to jest twoje 2 konto ^^ aaa i dopisz mu ze konto puszczasz na Hboxach i że z dnia nadzień jak mu oddasz konto czego nie zrobisz to mu zabiorą PD sory nie mu Ci :)

Tylko po co miałby obiecywać, że mi odda?

Jaką może mieć z tego korzyść ;)

Opublikowano

Taaa...To jest DARMOWA gra online xD

Nie ma co się oszukiwać,ale jak nie wpakujesz conajmniej 2-3 koła na wstępie ( w MHH ofc ) nie masz szans się wybić ;/

Dlatego gram teraz w Diablo 2 xD

To jest chociaż 100% free i idzie się dorobić naprawdę szybko ( a boty są niemal legalne :) )

boyka.jpg

Opublikowano

Jebnij się w łeb.

Już lepiej udobota najnowszego puścić, niż ibota starego. Szybciej uzbierasz uri i mniejsze szanse na strate dośw.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Na pl2 może ze 200 zł.A na PL1 w główne konto to tak ze ... 40 tysiaków może troszkę więcej.

hahahahahahahaqahahahahahahahahahaqahahahahahahahahahaqahahahahahahahahahaqahaha

hahahahahahahaqahahahahahahahahahaqahahahahahahahahahaqahahahahahahahahahaqahaha

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Na pl2 może ze 200 zł.A na PL1 w główne konto to tak ze ... 40 tysiaków może troszkę więcej.

1300656749_by_Shaggy8_500.jpg

Nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi konta za 40 tyś złotych...

Chyba że chodzi Ci o kamienie. Ale sam sobie je policz.

Nie bądź ciota, daj -.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...