Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do Adminów fforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanię czy na waszym php forum jest możliwe stworzenie shoutboxa jeżeli tak warto pomyśleć o tym myśle że wtedy forum stało by się popularniejsze co wy na to ? :-)

bez gif.

Opublikowano

Jestem tu od niedawna i nie wiem o jakimś przeciążeniu które tu powstało jeżeli nie będzie spamów to nie przeciąży

bez gif.

Opublikowano

Ziomal nie znalazłem takiego tematu może nie umiem szukać podasz powody tego iż go nie będzie?

bez gif.

Opublikowano

Nie wiem czy na tym forum było zadawane to pytanie, lecz przed padem forum było to kilkanaście razy wałkowane. Za każdym razem kończyło się klęską. Powodów Ci nie podam, bo nie muszę... :)

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ok rozumiem tak owszem nie musisz temat można zamknąć jak kiedyś jednak najdzie cię cudowna myśl odśwież i napisz powód ;-)

bez gif.

Opublikowano

widze ze kolega ziomal mnie wyreczyl... z tego co pamietam przyczyna braku shout boxa byl nadmierny spma w nim.. nikt nie mogl przeczytac wiadomosci skierowanej do wlasnej osoby od kogos innego zanim ona zniknie.

Opublikowano

tzn nie było anty - spama (odczekanie 30 sec po napisaniu wiadomości by napisać następną )

bez gif.

Opublikowano

No to co mnie w ch** robicie że był? :] A tego czata to może wykombinuje nie wiem zobacze

bez gif.

Opublikowano

czat rowniez byl... byl on zamontowany na polchat.pl .... niestety adresu nie pamietam :P

@ziomal

shout box podobno byl.. przynajmniej pamietam wypowiedzi na ten temat ze starego mpc gdy byl o tym temat

Opublikowano

Z tego co pamiętam na mIRC'u był chat założony . Można by jeszcze raz go stworzyć.

@up

Shoutbox'a nigdy nie było. Był temat z prośbą o stworzenie takowego, lecz to nie doszło do skutku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...