Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vipmt2

fox575

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powi mi ktos dlaczego jak wlaczam wybor posatci to mi zamyka calgo Vimt2 i pokazuja mi si znaki zapytania i nie wiem co z tym zrobic :| ??

Opublikowano
powi mi ktos dlaczego jak wlaczam wybor posatci to mi zamyka calgo Vimt2 i pokazuja mi si znaki zapytania i nie wiem co z tym zrobic :| ??

Przeinstaluj Vipmt2 powinno działać

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Witajcie. Bardzo bym prosił kogoś kto grał a już nie gra na vipmt2 o pomoc w stworzeniu konta lub oddaniu/pożyczeniu mi acc. Mogę poexpić, nie będę zmieniał passów. Jeżeli ktoś ma działające, puste acc, z chęcią przyjmę/kupię. Mogę dać troche kasy na monku, coś na feniksie, albo wysłać smsa. Jeżeli ktokolwiek byłby miły mi pomóc w zaczęciu gry na vipmt2 proszę o napisanie na gg: 2286224 . Z góry dzięki. : )

Opublikowano

jezu nikt nie odda konta typowi co ma 3 posty wiadomo że taki ktoś ma już konto na vipmt2 i tylko zajebe nam itemki i po sprawie a konta jak na razie nik nie potrafi zrobić kurwa czytać cały temat i po kłopocie

Gothic <<<--- moja gra ;)

Opublikowano
konta jak na razie nik nie potrafi zrobić kurwa czytać cały temat i po kłopocie

Ja umiem robić konta na vipmt2 ;p

Opublikowano

czy możecie się zalogować na vipmt2 tera bo mi ciągle pisze "zostaniesz połączony z serwerem"

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

A więc tu was zaskocze:

1.Można robić nowe konta na vipmt2 Linki do poradników

-http://www.youtube.com/watch?v=_j4xvHV19_s&feature=related

2.A co do grania to można grać tylko te stare sposoby spolszczenia już nie działają trzeba po prostu wejść na str VIPMT2 i tam ściągnąć patcha i wkleić do niepachtowanego metina2 PL

Lubisz to suko!:D

Musiałem zmienić sygne ;/

Opublikowano

Przy próbie rejestracji wciśnieciu ok:) wyskakuje napis po chińsku pinch hamulec kobiet i ich mycie czy coś takiego:) i wraca do rejestracji a wszystko chyba robie dobrze:) czy mógłby mi ktos zrobic konto na vipmt2 albo powiedzieć co mam dokładnie zrobic?? prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...