Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Wytrzymać 2 Doby Przy Metku

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jeżeli nie masz poczucia humoru to wyłącz komputer :D

Wielu z was pewnie myśli jak to możliwe by wytrzymać 48godzin przy kompie ? Jest kilka metod między innymi :

1.Zapasy

2.Alternatywne wc

3.Ochrona przed rodzinką (zabezpieczenia)

4.Sen

5.Nuda

6.Bule (Pozdrawiam prezydenta :) )

7.Przyjaciele

8.Problem Daroniana : pełne wiadra

9.Kola Tajgery i inne .

10.Efekty długiego no-live

1.Ważne jest aby mieć co jeść i pić :

-Przed expem jemy syty obiad

-około 48 kanapek ( zależy ile wcinasz )

-termosy z kawą i herbatą (kawy tyle by 32 szklanki były )

-coś ciepłego (nie ma czasu na pierdoły !)

2.Potrzeby fizjologiczne to zmora graczy ale mamy stare jak świat rozwiązanie:

-Krzesło+dziura+wiadro(może kilka)

Robimy dziurę w krześle podstawiamy wiadro i gotowe :) Gdy wiadro jest pełne zmieniamy na nowe .

Ważne ! Nie upijać z wiadra jak się ulewa tylko luknąc na punkt 8

3.Pewnie ktoś będzie chciał nam prąd wyłączyć ale jest sposób :

-oklejamy silikonem korki (tak żeby nie szło prądu wyłączyć) i zaklejamy gniazdka (można zwarcie łatwo zrobić i dupa z expa )

4.Sen to jest druga zmora a więc stawiamy na systematyczność :

-Przed expem musimy się wyspać !

-Przez pierwsze 16h grania jemy kanapkę i popijamy herbatą co godzinę

-Dalej zamieniamy herbatę na kawę ( pijemy co godzinę 1 szklankę co zapobiegnie zmęczeniu )

5.Nuda - po jakimś czasie znudzi Ci się siedzenie przy kompie ale ! :

-Zrób zdjęcie świata za oknem , opraw w ramkę i postaw na biurku (jak zechcesz iść na dwór itp to patrz na fotke)

-Muzyka - Najlepiej przygotować sety trwające po parę godzin i tyle by starczyło do końca expa :) Umili nam czas

-Gdy dopadnie Cię straszna nuda policz do 10 i graj dalej

6.Bule - tyłka, nóg ,ręki itp :

-Dobrze mieć fotel z podparciami na ręce

-Gdy nam drętwieją nogi robimy ćwiczenia ( wyciągamy nogi i składamy , wyginamy na boki itp)

-Gdy nas boli tyłek podkładamy poduszkę , gdy zaczyna boleć z poduszką to wyciągamy i tak w kółko :)

7.Przyjaciele , znajomi itp :

-Wyłączamy gg itp

-Wyłączamy telefon

8."co zrobić jeśli wszystkie wiadra będą pełne i wali w pokoju?"

- umiejscawiamy się z kompem przy otwartym oknie najlepiej od strony sąsiada i gdy wiadra się napełnią opróżniamy je przez okno :) trwa to około 30 sekund więc mamy szansę na zobaczenie świata i pozbywamy się smrodku w pokoju :)

9.Kola Tajgery i inne .

Pewnie myślicie że te enerdżi-drinki i koka-kola wam pomogą , może i racja ale od koka-koli niszczą się zęby , a enerdżi drinki są to napoje przeznaczone są dla osób wykonujących wzmożony wysiłek psychiczny lub krótkotrwały wysiłek fizyczny (sportowiec itp) Więc zostaje kawusia i herbatka !

10.Efekty długiego no-live :

http://c.wrzuta.pl/wi11955/dcc53bd7000862b1498bfbcf/0/noob

Poradnik robiony dla jaj :P Nie ma na celu urażenia kogoś :) Pisać co mam zmienić jestem otwarty na pomysły :)

Możecie dawać + jak chcecie :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może kiedyś spróbuje ale wątpię xD xD

(muszę zostac globalem bym wszystkie tematy wyczyscił :P)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ale się uśmiałem

"-Zrób zdjęcie świata za oknem , opraw w ramkę i postaw na biurku (jak zechcesz iść na dwór itp to patrz na fotke)"

Leci +

Opublikowano

hehehe niezle +sik

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Opublikowano

Boskie myśle ze wykorzystam jak bede expił

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Da się wytrzymać 49 bez kawy i jedzenia - ok 16 L hoopa wystarczy, ale robisz przerwy na siku.

Nie rób poradników amatorze !! :P

52287137559562145640.png

Opublikowano

Czlowiek ktory to pisal jest chory umyslowo... Tacy ludzie nie maja zycia. Zapomniales dopisac czy tutorialu ze to poradnik dla ludzi bez zycia ktorzy nie maja znajomych/przyjaciol i ktorzy do konca zycia beda nieudacznikami. Naprawde brak slow na takie 1 slowem to jest chore a 2 slowem popierdolone.

Opublikowano

Makys opanuj emocje niech sobie pisze co chce to miało być jako "żart" trochę nieudolne ale napisał co chciał

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

MakYs zawsze musi cos skomentowac, bo chce sobie posty nabic.. mysli ze jest pro elo elo piszac takie cos.. chlopak sie nameczyl yb to napisac , oczywiscie dla zartow. mi sie nie chce 3h przy kompie siedzac przy expieniu wiec.. tut godny pomyslu. pozdrawiam

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Dobre xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

MakYs zawsze musi cos skomentowac, bo chce sobie posty nabic.. mysli ze jest pro elo elo piszac takie cos.. chlopak sie nameczyl yb to napisac , oczywiscie dla zartow. mi sie nie chce 3h przy kompie siedzac przy expieniu wiec.. tut godny pomyslu. pozdrawiam

Po co mi posty nabijac bakłażanie ? Wyrazilem swoja opinie i taka opinia mysle ze jest poprawna bo nie rozumiem po co na sile siedziec przy grze z ktorej i tak nic nie dostaniemy ? To jest juz choroba... Pozniej taki no-lajf bedzie miec syna i sie go zapyta '' Tato co robiles w mlodosci '' ? Sikalem do wiadra i gralem 24 na dobe w metina. Tak bedzie : )

Z reszta taki poradnik widzialem kiedys na forum PL-a wiec prawdopodobnie kopia.

@down: Pol roku temu na forum PL-a pojawil sie ten poradnik i po pol roku wkleil to na MPC? : > Ciekawe : >

Opublikowano

Po co mi posty nabijac bakłażanie ? Wyrazilem swoja opinie i taka opinia mysle ze jest poprawna bo nie rozumiem po co na sile siedziec przy grze z ktorej i tak nic nie dostaniemy ? To jest juz choroba... Pozniej taki no-lajf bedzie miec syna i sie go zapyta '' Tato co robiles w mlodosci '' ? Sikalem do wiadra i gralem 24 na dobe w metina. Tak bedzie : )

Z reszta taki poradnik widzialem kiedys na forum PL-a wiec prawdopodobnie kopia.

@down: Pol roku temu na forum PL-a pojawil sie ten poradnik i po pol roku wkleil to na MPC? : > Ciekawe : >

Widze że ktoś tutaj rozumki pozjadał :) Pisałem to sam :) na pl nie mam konta na forum :D to było pisane dla jaj z nudów ale widze że ktoś na poważnie to ocenia ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...