Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Wytrzymać 2 Doby Przy Metku

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne fajne aż za fajne ; o

Nie no może być + ale mam ''wont'' ;x

Takie ''Tutki'' jak ty to nazwałeś to prosiłbym w Dowcipach pisać, rozumiem tu więcej osób wbija ^^

mhm... to wszystko ;)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Fajne fajne aż za fajne ; o

Nie no może być + ale mam ''wont'' ;x

Takie ''Tutki'' jak ty to nazwałeś to prosiłbym w Dowcipach pisać, rozumiem tu więcej osób wbija ^^

mhm... to wszystko ;)

Ok następnym razem poszukam w dziale metin2 czegoś o tematach "dowcipy" :P

Edit: Mój 300 post :D

Opublikowano

człowiek który to pisal musi byc niedorozwnięty psychicznie

Dlaczego nie powiesz mi to "prosto w oczy " tylko piszesz "człowiek" boisz się że Cie zwyzywam ? Phi ... Mam dla Ciebie rade nie oceniaj ludzi jeżeli ich nie znasz ! Powiem to po raz kolejny pisałem to dla śmiechu i z nudów !

Opublikowano

Uahahahahahahahah wyjeb*ny poradnik, "-Gdy nas boli tyłek podkładamy poduszkę , gdy zaczyna boleć z poduszką to wyciągamy i tak w kółko :)"

Powysyłałem wszystkim kumplom na GG i Skype, ale się uśmieją.

Wielki +

a41df9a9470d248.gif
Opublikowano

jezus mariaa, rozumiem, humor na poziomie podstawówki, ew 1 gimnazjum, KURWA TO JEST ŻAŁOSNE! jak chcesz pisać coś śmiesznego wrzuć to na kwejka, basha a nie zaśmiecaj jakimś dureństwem działu z normalnymi poradnikami. kurwa jak czytam komentarze niektórych "ahahahah XDDDDDDDDD rozjebało mnie HAHAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDD" i jak sobie pomyśle że kiedyś też sie tak zachowywałem to ja pierdole -,-

ludzie, w tym nie ma nic śmiesznego, chociaż czekaj to jest dobre!:

7.Przyjaciele , znajomi itp :

-Wyłączamy gg itp

-Wyłączamy telefon

HAHAHAAHHAHA XDDDDDDDD EJ NO NIE MOGE ROZJEBADWISTE HAHAHAAHHAHAHA

kurwa tak ostatnio sie usmiałem jak mi rower ukradli

i czemu mod nie zamknął tego topa, widziac negatywne komentarze które potem autor zażyczył sobie usunąć zapewne ze względu na to że nie czytały tego dzieci i nie sypały mu plusikami?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Bez jaj same dzieci Neo ty grają ja gram 5-6godzin dziennie s przerwami weście trosze sie oragnijcie

A ty ogarnij ortografie , przecinki i inne zagadnienia z j.polskiego na poziomie podstawówki .

Opublikowano
8."co zrobić jeśli wszystkie wiadra będą pełne i wali w pokoju?"

- umiejscawiamy się z kompem przy otwartym oknie najlepiej od strony sąsiada i gdy wiadra się napełnią opróżniamy je przez okno :) trwa to około 30 sekund więc mamy szansę na zobaczenie świata i pozbywamy się smrodku w pokoju :)

Najlepsze rozwaliło mnie do łez :)

+ dla autora :)

Opublikowano

Dzieci widać, że to jest dla śmiechu.

Mimo to, że napisane jest "jeśli nie masz humoru wyłącż komputer" mimo to, że napisane jest "dla śmiechu" to niektóre neokidy biorą to na poważnie...

Ode mnie masz plusa.

Fajna rzecz taki humorek. Szkoda, że niewiele tego jest.

Pozdro dla ludzi którzy mają poczucie humoru, a dla tych którzy owej rzeczy nie posiadają, mój awatar...

BoomHeadShoot

ReprezentujeBiedę

PeJa

Opublikowano

a co mi tam, pozwole sobie na skomentowanie prawie każdego pkt tego poradnika.

1.Ważne jest aby mieć co jeść i pić :

-Przed expem jemy syty obiad po co przecież bo dużym obiedzie bedzie nam sie bardziej chciało srać

-około 48 kanapek ( zależy ile wcinasz )

-termosy z kawą i herbatą (kawy tyle by 32 szklanki były ) kawy pije sie z filiżanki, ew. kubka, szklanki nie mają ucha

-coś ciepłego (nie ma czasu na pierdoły !) no tego nie rozumiem

2.Potrzeby fizjologiczne to zmora graczy ale mamy stare jak świat rozwiązanie:

-Krzesło+dziura+wiadro(może kilka) jeżeli wytniemy dziure w krześle to jak chcesz cholera na nim siedzieć? (bedziesz musiał odciąć kółka)

Robimy dziurę w krześle podstawiamy wiadro i gotowe :) Gdy wiadro jest pełne zmieniamy na nowe . no tak, pomysłowe,tanie,zdrowe

Ważne ! Nie upijać z wiadra jak się ulewa tylko luknąc na punkt 8

http://i12.photobucket.com/albums/a219/dkgojackets/picard-facepalm-2.jpg

3.Pewnie ktoś będzie chciał nam prąd wyłączyć ale jest sposób :

-oklejamy silikonem korki (tak żeby nie szło prądu wyłączyć) i zaklejamy gniazdka (można zwarcie łatwo zrobić i dupa z expa )

4.Sen to jest druga zmora a więc stawiamy na systematyczność :

-Przed expem musimy się wyspać ! prawdziwy no-life nie śpi

-Przez pierwsze 16h grania jemy kanapkę i popijamy herbatą co godzinę

-Dalej zamieniamy herbatę na kawę ( pijemy co godzinę 1 szklankę co zapobiegnie zmęczeniu )

5.Nuda - po jakimś czasie znudzi Ci się siedzenie przy kompie ale ! :

-Zrób zdjęcie świata za oknem , opraw w ramkę i postaw na biurku (jak zechcesz iść na dwór itp to patrz na fotke)

-Muzyka - Najlepiej przygotować sety trwające po parę godzin i tyle by starczyło do końca expa :) Umili nam czas to jest akurat w miare normalne

-Gdy dopadnie Cię straszna nuda policz do 10 i graj dalej zdecydowanie, lepszej rozrywki nie znam!

6.Bule - tyłka, nóg ,ręki itp :

-Dobrze mieć fotel z podparciami na ręce

-Gdy nam drętwieją nogi robimy ćwiczenia ( wyciągamy nogi i składamy , wyginamy na boki itp) jeżeli utniemy sobie nogi nie będziemy marnować energii na wyciaganie i składanie nóg = wiecej energii na exp

-Gdy nas boli tyłek podkładamy poduszkę , gdy zaczyna boleć z poduszką to wyciągamy i tak w kółko :)dziura w krześle nam to uniemożliwia

7.Przyjaciele , znajomi itp :

-Wyłączamy gg itp to skomentowałem w poście wyżej

-Wyłączamy telefon

- umiejscawiamy się z kompem przy otwartym oknie najlepiej od strony sąsiada i gdy wiadra się napełnią opróżniamy je przez okno :) trwa to około 30 sekund więc mamy szansę na zobaczenie świata i pozbywamy się smrodku w pokoju :)załóżmy, matka smaży Ci kotlety, nagle wyjebuje je przez okno, zapach ucieka razem z nimi?

9.Kola Tajgery i inne .

Pewnie myślicie że te enerdżi-drinki i koka-kola wam pomogą , może i racja ale od koka-koli niszczą się zęby , a enerdżi drinki są to napoje przeznaczone są dla osób wykonujących wzmożony wysiłek psychiczny lub krótkotrwały wysiłek fizyczny (sportowiec itp) Więc zostaje kawusia i herbatka ! a kawa to co kurwa? nowy wynalazek medycyny leczący zeby?

10.Efekty długiego no-live :

czekam na %% od moda, bo oczywiście ten dział jest przeznaczony do takich poradników, przecież to jest niezbędnik każdego metińczyka!

@up

przecinek powinien być po dzieci, tylko dzieci sie z tego śmieją chyba chciałeś napisać -.*

@3up

A ty ogarnij ortografie , przecinki i inne zagadnienia z j.polskiego na poziomie podstawówki .

za to Twój poradnik pewnie pojawi sie na tegorocznej maturze, poza tym Twoje "bule" to też chyba nie najwyższy poziom ortografii, nieprawdaż?

przeeepraszam każdego którego uraziłem moją wypowiedzią, chciałbym aby autor odpowiedział co o niej myśli, dziękuje...

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1304184624' post='2433843]

a co mi tam, pozwole sobie na skomentowanie prawie każdego pkt tego poradnika.

czekam na %% od moda, bo oczywiście ten dział jest przeznaczony do takich poradników, przecież to jest niezbędnik każdego metińczyka!

@up

przecinek powinien być po dzieci, tylko dzieci sie z tego śmieją chyba chciałeś napisać -.*

@3up

za to Twój poradnik pewnie pojawi sie na tegorocznej maturze, poza tym Twoje "bule" to też chyba nie najwyższy poziom ortografii, nieprawdaż?

przeeepraszam każdego którego uraziłem moją wypowiedzią, chciałbym aby autor odpowiedział co o niej myśli, dziękuje...

Uśmiałem sie jak czytałem twój post :) lubie tego typu rozrywke :) a co do buli to pisałem że pozdrawiam prezydenta :P to jest celowe

A procenty moge dostać bez kłopotu :)

Opublikowano
Uśmiałem sie jak czytałem twój post :) lubie tego typu rozrywke :) a co do buli to pisałem że pozdrawiam prezydenta :P to jest celowe

A procenty moge dostać bez kłopotu :)

o kuva, to źle, właśnie obniżyłeś mój poziom humoru ;/ pisałeś gdziee? nie chce mi sie wszystkich postów czytać a w samym "poradniku" tego nie masz. chodziło mi o %% dla mnie, za spam

jak chcesz dalej pisać, PW, komentarze w profilu.

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1304190502' post='2434535]

o kuva, to źle, właśnie obniżyłeś mój poziom humoru ;/ pisałeś gdziee? nie chce mi sie wszystkich postów czytać a w samym "poradniku" tego nie masz. chodziło mi o %% dla mnie, za spam

jak chcesz dalej pisać, PW, komentarze w profilu.

Nie ma potrzeby pisania na pw :) widze że nie podoba Ci sie ten temat przyjmuje to godnie i żegnam bo do tego trzeba podejść z dystansem :)

A w poradniku jest wyraźnie napisane 8.Bule(pozdrawiam prezydenta)

Opublikowano

TO JEST THE BEST

HAHAHAHA

NIE MOGE Z TEGO :

- umiejscawiamy się z kompem przy otwartym oknie najlepiej od strony sąsiada i gdy wiadra się napełnią opróżniamy je przez okno trwa to około 30 sekund więc mamy szansę na zobaczenie świata i pozbywamy się smrodku w pokoju

<a href="http://www.loaded-cheats.com/" title="Combat Arms Hack">Combat arms cheats</a>

Opublikowano

E tam :P

Kupić sobie 6-pack Pepsi, kilka Pizz i jazda ;D

Nie no żart ;P

A co jeśli mama wyrzuci komputer? :D

+

Opublikowano

E tam :P

Kupić sobie 6-pack Pepsi, kilka Pizz i jazda ;D

Nie no żart ;P

A co jeśli mama wyrzuci komputer? :D

+

Mi nie wyrzuci :(

A jak tobie wyrzuci to leć i łap go !!!! :D

Opublikowano

A po tym tescie ladujemy w szpitalu na tydzien xDD

Niezle,inaczej robie jak expie 24/24 ale napewno z wiadrami przetestuje xD

I bez znajomych i ts'a nie wytrzymam xD

sstwc.jpg

Opublikowano

A po tym tescie ladujemy w szpitalu na tydzien xDD

Niezle,inaczej robie jak expie 24/24 ale napewno z wiadrami przetestuje xD

I bez znajomych i ts'a nie wytrzymam xD

Radio sobie włącz :D Albo pogadaj ze ścianą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...