Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy To Cos Moze Byc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka na kompie był programik do robienie histori komputera czyli sprawdzanie czy ktos gdzies wchodzil itd ktos zalogowal sie na tym komputerze i jego hasla sie zapisaly konkretnie na stronce metina wbilem na konto i wydalem 50 kk ;d (zaledwie 50 gr) nikt nie wie ze to ja to zrobilem i ze taki program tam jest czy moze mi cos za to grozic ? prosze o powazne odpowiedzi

Za takie cos raczej nie. Mała suma

Opublikowano

Zalezy jak na to patrzec przywlaszczenei na chwile konta sobie to mzoe grozic cos.Jesli byles np. w bibliotece i wbiles to dojda poniewaz wpisuje sie w zeszycie kto kiedy o ltrej byl przynajmniej tka bylo kiedys jak chodizlem do szkoly.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

nieeee nic nie pisalem koles poszedl z kompa na 5 minut i wtedy to cyknelem ale chyba bez lipy co ?

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano
siemka na kompie był programik do robienie histori komputera czyli sprawdzanie czy ktos gdzies wchodzil itd ktos zalogowal sie na tym komputerze i jego hasla sie zapisaly konkretnie na stronce metina wbilem na konto i wydalem 50 kk ;d (zaledwie 50 gr) nikt nie wie ze to ja to zrobilem i ze taki program tam jest czy moze mi cos za to grozic ? prosze o powazne odpowiedzi

To teraz pomysl ze wszedles na chwile na czjes konto bankowe i wydales 50zl? : ) Teraz sa inne czasy za takie cos mozesz isc do miejsca gdzie widac tylko kratki i kilku pedalow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...