Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Osada/Osiedle!

EXPIKxMETIN

Wybierz najbardziej zorganizowaną i najładniejszą osadę/osiedle.  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz najbardziej zorganizowan? i naj?adniejsz? osad?/osiedle.

• Silesia
      28
    • Country City
      1
    • ?adne
      12
    • Epic City
      8
    • Syjon
      8
    • MineCity
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że mamy już kilka osad/osiedli czas aby zrobić małą ankietę!

Wybierajcie najbardziej zorganizowaną, najładniejszą osadę/osiedle.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Nie Tequilla znalazła się w tej ankiecie ... bez komentarza, byłem tam i mam uraz do końca życia.

4 domy na krzyż i główną atrakcją jest chodnik, kopalnia publiczna tylko dla rady osiedla, najlepiej przeczytać co oznacza słowo "publiczna" zanim się zrobi tabliczkę z tym słowem. Poprawcie tą wieś, bo brzydko tam.

Country City jest bardzo ładne.

@Brakuje Epic City

Opublikowano

a zwykle miasto ? na spawnie? dodaj je bo jest najlepsze

To nie jest osiedle/osada...

Czytać nie nauczyli? ;/

Opublikowano

To nie jest osiedle/osada...

Czytać nie nauczyli? ;/

Jak nie osiedle to co wg. ciebie?

kultury cie nie nauczyli?

PS. Ale silesia najbrzydsza z tych wszystkich

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak nie osiedle to co wg. ciebie?

kultury cie nie nauczyli?

PS. Ale silesia najbrzydsza z tych wszystkich

Pierw zanim powiesz, że Silesia jest brzydka zobacz taką Tequille, lewitujące domy, syf bród i ubóstwo.

Opublikowano

@Up. Twój zamek z poprzedniej mapy był zajebisty, jak dasz radę to zrób taki sam i z niego osadę. Tolkien zrobił osadę, która jest paskudna i do tego nie wiem z jakiej racji ma moda jak on nic nie robi.

Ja osobiście nigdy nie widziałem jak Tolkien robi cuba czy komuś pomaga, gdy napiszę do niego na msg to NIGDY nie odpowiada no i po co taki mod na serwie.

@Topic. Co wy na to aby połączyć osady koleją ? Taki pomysł mi przed chwilą wpadł do głowy.

@Expik. Po co dodałeś Tequille ? Zaniża tylko poziom bo reszta osad jest ładna, a Tequilla NIE.

Opublikowano

Po co w ogóle ten temat? Chcesz zobaczyć "Silesia jest zajebista"? ... Wybacz, ale moim zdaniem to jest dziecinne ... Niedawno skończyłeś własną osadę i teraz chcesz porównywać do tych, które były zakładane w późniejszym czasie.

W ogóle tworzysz ankietę i najeżdżasz na inne osiedle, zanim się ona skończy -,- Straciłeś w moich oczach Expik

Opublikowano

Zaftri, Silesia nie jest skończona dopiero 50% zrobiliśmy więc nie pierdol jak nie wiesz. Jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem to zrozumiałbyś sens tego tematu.

Opublikowano

Proszę dodać: Syjon

Jak coś to jeszcze w budowie jest ;] Ale 3/4 miasta zbudowane i działki kupować można...

Done.

Opublikowano

Po co w ogóle ten temat? Chcesz zobaczyć "Silesia jest zajebista"? ... Wybacz, ale moim zdaniem to jest dziecinne ... Niedawno skończyłeś własną osadę i teraz chcesz porównywać do tych, które były zakładane w późniejszym czasie.

W ogóle tworzysz ankietę i najeżdżasz na inne osiedle, zanim się ona skończy -,- Straciłeś w moich oczach Expik

W pełni popieram, myślałem że Expik prezentujesz jakiś poziom a tu takie coś..

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że nie moge sobie zrobić do cholery ankiety, to co wy prezentujecie to czysta zazdrość, ogar...

Opublikowano

Jeśli nie chcesz poznawać Opini o Silesi to czemu jest w Ankiece...

Jestem założycielem ProWille i sb nie życze jej w Ankiecie zpytałeś się któregoś z założycieli czy wog sie zgadzają na ankiete...?

r718w5.png

Opublikowano

Jeśli nie chcesz poznawać Opini o Silesi to czemu jest w Ankiece...

Jestem założycielem ProWille i sb nie życze jej w Ankiecie zpytałeś się któregoś z założycieli czy wog sie zgadzają na ankiete...?

A Silesia to nie osiedle, że mam go tu nie dodawać?

Spoko już usuwam Prowille.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...