Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S&D Turniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za zgodą moderatorów forum chciałbym zorganizować turniej SnD na czym by polegał ?

Zasady by były podobne jak na Esl'u wybieramy swoją mapę którą będziemy grać do końca turnieju jest 1 dany tryb snd 5 rund no bp.

Jak by to wyglądało?Już tłumacze każdy gracz wybiera swoją mapę z trybu SnD np.Ja wybrałem retla a moj przeciwnik short gramy 2 mecze na retlu 1 mecz ja jestem w alpha 2 mecz ja jestem w bravo później gramy 2 mecze na mapie mojego kolegi 1 mecz ja jestem w alpha mój przeciwnik w bravo 2 mecz ja jestem w bravo mój przeciwnik w alpha razem 4 mecze.Po zakończeniu meczu trzeba zrobić screna z wynikiem później wrzucić go na forum (razem 4 screny).

Regulamin rozgrywek:

1.Zakaz używania chaków .

2.Zakaz używania speców.

3.Zakaz używania itemów (Broni,ciuchów itp) za nx.

4.Mecze będą odbywać się w każdą sobotę miesiąca o danej porze.

5.dopuszczalne bronie za nx to g36e valkyrie m4a1 DW (ponieważ są takie same jak za gp tylko różnią się wyglądem).

6.Gracze grają na 1 trybie SnD 5 rund no bp.

7.Zakaz używania bugów.

8.Gracz który dostanie upomnienie ma ostatnią szanse po 2 upomnieniu zostanie zdyskwalifikowany.

9.Wybierasz swoją mapę na której będziesz grał do końca turnieju.

Ogólne postanowienia:

1.Zakaz używania jakichkolwiek chaków jeśli uważasz że twój przeciwnik gra na chakach nagraj go albo zrób ss i wrzuć go na forum po czym zostanie zdyskwalifikowany z turnieju i otrzyma bana na acc w grze.

2.Jeżeli twój przeciwnik używa bugów nagraj go albo zrób ss po czym wrzuć dany materiał na forum dostanie upomnienie.

3.Jeśli twój przeciwnik używa itemów za nx nagraj go albo zrób ss po czym wrzuć dany materiał na forum dostanie upomnienie.

4.Jeżeli nie będziesz stanie stawić się na mecz napisz wcześniej pod tym tematem i wyjaśnij dlaczego jeśli tego nie zrobisz i twój przeciwnik będzie na ciebie czekał powyżej 15 min dostaniesz upomnienie.

5.Po zakończonym meczu wrzuć scriny z wynikiem na forum i napisz jaki był wynik jeśli nie zrobisz scrina wynik może być zatwierdzony od twojego przeciwnika.

Jeżeli będziesz chciał wziąć udział w turnieju napisz podanie pod tematem podania proszę składać zgodnie z instrukcją maksymalna liczba uczestników 16.

Wzór aplikacji:

Nick(w grze):np.lolipop

k/d(w grze):np.2.00

Ranga(w grze):np.smg3

twoja mapa:np.rattlesnake

Kontakt:np gg,skape,nr telefonu

Wzór ogłoszenia wyników:

wynik:np 16:4 (jak liczyć wyniki ? po prostu po wygranych rundach mój przeciwnik wygrał 4 rundy w 4 meczach a ja 16 run w 4 meczach )

scren:np link do danego screna albo wrzucić go na forum

Uwagi:Jeżeli twój przeciwnik nie stosował się do regulaminu napisz albo daj link do ss,filmu

Jeśli mój pomysł się spodoba modetatorą forum proszę o przypięcie mojego tematu Jeśli to zrobicie z edytuje temat dodam tabele wyników itp Jeszcze jest wiele do zrobienia...

Myślałem też o nagrodzie dla zwycięzcy ale narazie nie mam nic nx ani gp więc przydał by się sponsor :rolleyes:

Mam nadzieje że spodobał wam się mój pomysł i pozwolicie mi go dalej kontynuować.. :P

Opublikowano

W sumie to nie wiem po co taki turniej skoro GalactiX zajmuje sie meczami użytkowników

Wg mnie to nie wypali....

zapoznaj sie z tym:

To jest ukryta treść, proszę

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Regulamin rozgrywek:

1.Zakaz używania chaków .

2.Zakaz używania speców.

3.Zakaz używania itemów (Broni,ciuchów itp) za nx.

4.Mecze będą odbywać się w każdą sobotę miesiąca o danej porze.

5.dopuszczalne bronie za nx to g36e valkyrie m4a1 DW (ponieważ są takie same jak za gp tylko różnią się wyglądem).

6.Gracze grają na 1 trybie SnD 5 rund no bp.

7.Zakaz używania bugów.

8.Gracz który dostanie upomnienie ma ostatnią szanse po 2 upomnieniu zostanie zdyskwalifikowany.

9.Wybierasz swoją mapę na której będziesz grał do końca turnieju.

Ogólne postanowienia:

1.Zakaz używania jakichkolwiek chaków jeśli uważasz że twój przeciwnik gra na chakach nagraj go albo zrób ss i wrzuć go na forum po czym zostanie zdyskwalifikowany z turnieju i otrzyma bana na acc w grze.

2.Jeżeli twój przeciwnik używa bugów nagraj go albo zrób ss po czym wrzuć dany materiał na forum dostanie upomnienie.

3.Jeśli twój przeciwnik używa itemów za nx nagraj go albo zrób ss po czym wrzuć dany materiał na forum dostanie upomnienie.

4.Jeżeli nie będziesz stanie stawić się na mecz napisz wcześniej pod tym tematem i wyjaśnij dlaczego jeśli tego nie zrobisz i twój przeciwnik będzie na ciebie czekał powyżej 15 min dostaniesz upomnienie.

5.Po zakończonym meczu wrzuć scriny z wynikiem na forum i napisz jaki był wynik jeśli nie zrobisz scrina wynik może być zatwierdzony od twojego przeciwnika.

A niby dlaczego? Co, mam więcej pieniędzy to nie moge brac udziału w konkursie?

To jako 1-szy out.

Po drugie:

na forum dostanie upomnienie

Zabawa w moderatora? WON!

Po trzecie.

Jak ty to sobie wyobrażąsz? Musiało by byc mnóstwo sędziów, bo SnD są na dużych mapach.

Pomysł na out. pogadaj z galactixem, może doda ten tryb do Pojedynków userów.

+popracój nad ortografią.

Zobaczymy co na to inni. Jak dla mnie temat do zamkniecia.

Opublikowano

W sumie to nie wiem po co taki turniej skoro GalactiX zajmuje sie meczami użytkowników

Wg mnie to nie wypali....

zapoznaj sie z tym:

To jest ukryta treść, proszę

Tak wiem widziałem ten temat ale to są tylko bezcelowe rozgrywki i nie ma trybu SnD :P jak by się udało zdobyć sponsora to zwycięzca turnieju dostał by nagrode :P i wo gule nie rozumiem po co te sędziowie?? o.O

Opublikowano

jak by się udało zdobyć sponsora to zwycięzca turnieju dostał by nagrode :P i wo gule nie rozumiem po co te sędziowie?? o.O

O tak, ja się zgłaszam na sędziego! Za każdy mecz 16. k nx dla każdego..

Bo myślisz,że ludzie nie mają na co wydawac pieniędzy tylko na grę innych?

i wo gule nie rozumiem po co te sędziowie?? o.O

A ja nie rozumiem po co tutaj siedzisz.

Opublikowano

A niby dlaczego? Co, mam więcej pieniędzy to nie moge brac udziału w konkursie?

To jako 1-szy out.

Po drugie:

Zabawa w moderatora? WON!

Po trzecie.

Jak ty to sobie wyobrażąsz? Musiało by byc mnóstwo sędziów, bo SnD są na dużych mapach.

Pomysł na out. pogadaj z galactixem, może doda ten tryb do Pojedynków userów.

+popracój nad ortografią.

Zobaczymy co na to inni. Jak dla mnie temat do zamkniecia.

Nie wiem czy kiedykolwiek Grałeś tryb SnD chyba że na bravo bo na viktori za używanie smg,speców,itemów za nx lecą kiki i chciałbym żeby to było podobnie jak na esl'u po 2 Po jaki shit są sędziowie ???? na esl czegoś takiego nie ma i jakoś żyje ...

Opublikowano

CO MA KURWA GRA Z CAŁĄ EUROPĄ Z MECZAMI Z NASZEGO FORUM?!

Bez sędziów mecze nie będą się odbywac. I chuj mnie ta 'viktoria' obchodzi. Zamykam. Po pomyśle.

Opublikowano

Nie wiem czy kiedykolwiek Grałeś tryb SnD chyba że na bravo bo na viktori za używanie smg,speców,itemów za nx lecą kiki i chciałbym żeby to było podobnie jak na esl'u po 2 Po jaki shit są sędziowie ???? na esl czegoś takiego nie ma i jakoś żyje ...

Ja apeluje o zamkniecie tematu bo i tak to nie wypali...

Co do sedziow to kur** jak ty to sobie wyobrazasz ? Gostek wyskoczy z telekillem a ten drugi powiedzmy nagra film a nie bedzie umial go przeslac i co - dupa. SEDZIOWIE SA POTRZEBNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a akurat na SnD rzadko leca kicki za speca chyba ze ty grasz na delcie ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...