Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy - czit wh

Wodzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co zrobić zeby zadziałał czit WH jak go właczyć ??

czy jak go pobiore do mam go dać na dysk tam gdzie mam zinstalowanego CS czy moze to zostac na pulpicie ?

Opublikowano

W większości odpalasz cheata następnie csa i już nie musisz go mieć w folderze z grą

bez gif.

Opublikowano

aha to teraz będe bardzo wdzięczny jak da mi ktoś czita WH

bo jak ja szukałem to nie mogłem znaleźć ;/

albo coś tam sciągnołem

ściągnołem Wh_maps

co to ?

tam sa 4 mapy wh_dust wh_inferno wh_nauke wh_train

i te 4 foldery dałem tam gdzie mam CS zainstalowanego ...

kurde pogubiłem sie

prosze o pomoc

Opublikowano

WH maps służą do podmiany jaci radze ECC5.2 wpisz w google ECC5.2 nie powinieneś mieć problemu ze jego wyszukaniem a skoro już tam wrzuciłes to teraz masz stałe WH na tych mapach

bez gif.

Opublikowano

a mozecie mi podac odrazu linka do samego WH nic wiecej tylko WH

bard\o prosze ...

aaa i jak go pobiero , do mam go dać na pulpit i zostawić ? a potewm właczyć CS i juz bedzie działać czy moze trzyma coś w konsoli wpisać typu

amx_chater

czy jak ?

Opublikowano

w ECC 5.2 Możesz wszystko ustawić na klawiszu Insert . Gdy już go ściągniesz to go wypakuj na pulpit wejdz w ecc.exe czy jakoś tak wyświetli ci się wiersz polecenń nie zmykaj go wejdż w cs tak jak zawsze nic nie musisz wpisywać w konsolę podczas gry naciśnij klaiwsz "Insert" ustawm sobie all i graj

Link do ecc http://www.tobys.dk/cs/hack/hack_download....mp;download=yes skanów nie będzie sciągasz na własną odpowiedzialność ja go mam na kompie od roku z tamtej str i nic mi się nie dzieje plik jest czysty

bez gif.

Opublikowano

Prosto ty też kiedyś zaczynałeś i miałeś na pewno może nie w sprawie cheatów ale napewno jakieś noobwate pytania

bez gif.

• Dodaj nową pozycję...