Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Longju [IT]

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale mówie wam nie piszcie po polsku bo ja juz ban dostalem :(

e tam u mnie wiedze ze jestem polakiem :P

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ech, serw ma yangbuga i to sporego...

Nie widziałem nigdzie fasolek, ciężko expic ze skillami G1, trudno zrobic eq, bo na +8 masz 40% a metali tez nie widzialem.

Raty fajne, wbilem chyba 76 daggiem

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ech, serw ma yangbuga i to sporego...

Nie widziałem nigdzie fasolek, ciężko expic ze skillami G1, trudno zrobic eq, bo na +8 masz 40% a metali tez nie widzialem.

Raty fajne, wbilem chyba 76 daggiem

Moglbys zdradzic tego yang buga ^^?

8859818044db9a4eb52529.png

Daj -,to nic nie kosztuje a jak motywuje

Opublikowano

Moglbys zdradzic tego yang buga ^^?

idz do innego krolestwa i kup pieczec na wierzchowca za 0 yang i da ci 1.3kkk a server zajebisty !

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

spoko serwer leci + pierwszy koles w topce 84lv :O

zrobilem konto i pisze ze konto nie istnieje ... robie inne konto to pisze ze wszystkie takie id zajete , dalem nawet sdasadsa i zajete ^^, moze jedno konto na ip ?

@edit2 zrobilem kolejne konto pisze ze istnieje ale loguje sie i pisze ze nie istnieje ^^ spolszczenie chyba jest złe

Opublikowano

Lduzie co wpisac zeby trenowac z G1 na G2 ????!!!

obrazklb.jpg

Robie fora : CSA, GTA, Minecraft :)

GG:23802612

Zbieram MINUSY

Opublikowano

gralem bardzo ladnie topka byla i chuj co dziennie GM sie diopierdalal do mnie ze na cliencie nia gram albo ze mam hacki ... pokazywalem mu na pvp ze nie mam 1hk i dmg ale i tak mnie zbanowal ... i to na 2 konta do 2 konta sie dojebal ze w 1 dzien wbilem 90 lvl .... po prostu GM-owie pojebani sa do wszystkiego sie dojebia ..

tesspjp.jpg

Opublikowano

@EDIT:

Tak sie ucieszyłem że client na megaupload bo ściąga mi się zazwyczaj 2 - 3 mb/s a tu dupa i tylko 400 - 500 mb/s ;/ Trochę potrwa

a myslalem ze 2- 3mb/s to mniej niz 400-500mb/s ^^^^^^

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

Zniesiony limit kasy? Bo jak uzbierać na handlarzy z hwang? ;D

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...