Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Przeglądarka :>

Sephyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którą przeglądarkę byscie postawili?

Mozilla 4?

IE 9?

Opera

czy Apple Safari 6?

Chodzi mi o wpływ graficzny :>

Czyli o jakość wyświetlania zdjęc etc. I o fukncjonalność, żeby miała jak najmniej blędów :>

W tej chwili korzystam z IE 9

Opublikowano

[...]Ja powiem. Ze Google Chrome inne mi sie tna ;/ i GOOLE CHROME .. Jak na ten cas

33902.png

Opublikowano

Sephyr, po pierwsze double post .. po 2 jeśli nie znasz się na przeglądarkach to nawet się nie wyrażaj bo pewnie nie miałeś nawet google chrome zainstalowane ..

WaldzioxD.png

Opublikowano

Google Chrome, jest o wiele wydajnościowa oraz szybsza (szybciej ładują się stronki, niż na pozostałych przeglądarkach).

cvsk.jpg

Opublikowano

Najlepsza Jest Opera_Logo_Red_on_Blue.jpg

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Na chwile obecną Opera 11. Przedtem korzystałem z Google Chrome, ale po przesiadce zauważyłem różnice na plus, więc na razie przy niej pozostaję. Niemniej Google stara się, by Chrome było jak najszybsze, więc nie wykluczam kolejnej zmiany. Tym bardziej, że Chrome otwarcie podchodzi do technologii WebGL.

Opublikowano

IE 9 to nawet dobra przeglądarka microsoftu, jedyna która jest normalna. Ma podstawowe funkcje, takie które w innych przeglądarkach są od dawna. Niestety nie jest na XP.

Ja nie polecam jej, lepiej Firefox, Opera, Chrome.

Opublikowano

A co myslicie o Ie 9 ?

Stosunkowo szybka i zdecydowanie najlepsza przeglądarka Microsoftu, ale i tak zastaje w tyle w porównaniu do reszty. Zresztą nie tylko w kwestii szybkości- funkcjonalnością też nie grzeszy.

Opublikowano

A w niej jest bardzo dobra opcja "Nowe okno Incognito"

Każda obecna na rynku przeglądarka ma taka opcję (tylko pod różnymi nazwami- w Operze to "Karta prywatna", Firefoxie "Tryb prywatny" itp.).

Opublikowano

Ja stawiam na Opere , bardzo szybka i dobra przegladarka , w dodatku posiada karte szybkiego wybierania , wygodna i prosta , nie zmula kompa i uzywa sie jej swietnie , nie mam zamiaru zmieniac na inną.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...