Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autologin silkroad.

SonYuo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się zalogować do programu. Strona producenta "padła". Chyba nie przewidzieli takiej popularności i serwer nie przygotowany był,,,

Opublikowano

Powinni zdawac sobie sprawe , ze tak jak cialo czlowieka to 90% wody ... tak 90% silkroada to logowanie ;)

Coz pozostaje czekac na postawienie serwera , o ile to dzisiaj nastapi

A orientuje sie ktos kiedy mniejwiecej padl serwer ?

Opublikowano

Już działa. Na szczęście ;P

Mr_Captcha:

Hello. Forum is back. I hope i has fixed all damages this hacking attack made.

Był atak na forum o.O

Edit.

Sry. But AntiCaptcha will go down for a few hours. (Reason Server Problems) All User will get a bonus for the lost time.

Sora, ale anticaptcha nie będzie dzaiłała przez kilka godzin ( powodem są problemy z serwerem) Wszyscy użytkownicy dostaną wynagrodzenie w postaci dodatkowego czasu działania subskrypcji , który stracili.

Oł jee

Bonus. To lubie ;D

sygna1o.jpg

Opublikowano

Nie.. Maximum 1 client na raz. A ja dasz, że ma włączyć na clientlessa, to jak się zaloguje, włączy bota i włączy na clientlessa to włączy następnego clienta. Poprostu 1 client może być włączony w 1 momencie..

sygna1o.jpg

Opublikowano

wtf? Oo i szybka i czekam na szybka odp... wtf? Oo

naucz sie pisac....

autologina mozesz uzywac do srokinga zeby sie zalogowal.. poprostu w programie dajesz swoje passy dasz zeby je uzywal w tym momencie(use LoginData) , wpisuje je do silka a nastepnie sie loguje ;p ale nie wspolpracuje tak jak z sbotem ze po dc sam odpali clienta, albo jak wbije to sam wybiera postaci i daje start bot..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mam problem :/

Gdy próbuje odpalić auto logina nic się nie pojawia, zero reakcji, jakieś sugestie ?

Mam zainstalowanego NetFramework 3.5

Opublikowano

Jak ten program spisuje sie podczas inspekcji? Tzn. jak zostawie sbota z autologinem w poniedzialek, to zaloguje sie on po inspekcji we wtorek? (oczywiscie jesli nie bedzie jakiegos updatu)

Opublikowano

Tak, program się loguje po inspekcji. Musisz zaznaczyć opcje timeout for login process : i daj np 30 min. Wtedy jak przez 30 min się nie zaloguje to zrestartuje silka (włączy od nowa), tylko wiesz, że już silka nie spatchue, bo sbot nie patchuje silka. Będzie działało tylko ze "standardową inspekcją"

sygna1o.jpg

Opublikowano

Witam. Ja mam problem nastepujacy:P Gdy dostaje DC np. w nocy, czy nawet kiedy indziej to program sie juz nie loguje ponownie. Mam zaznaczone Use Logindata, ale to i tak znika za kazdym razem jak przejde na inna postac (mam 4 postacie). Wiecie moze jak to zrobic, zeby sie logowalo po DC w grze?

Opublikowano

Tak zaznaczylem. Zrobilem wszystko jak w opisie. Przy logowaniu normalnie sie loguje i jak dostanie DC to wlacza sie jeszcze raz po uplynieciu timeout for loginproces. Jest tylko problem z tym, ze gdy po paru h grania dostane dc to juz sie nie loguje sam ponownie.

Opublikowano

#corba

Nie mozesz miec zaznaczone Use Login Data w przypadku kiedy masz wiecej niz 1client.. ja mam to wylaczone ustawione Relog if conection to the server has been terminated, i nawet kiedy mam restart neostrady to za pare minut spowrotem wbija.

//Ciach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...