Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb Który Przestaje Łowić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest taki fish bot który przestanie łowić jak jakaś postać się pojawi obok mnie? tzn w zasięgu widzenia?? Jak jest to dajcie linka :D

Opublikowano

Takiego bota nie ma i naprawdopodobniej nie będzie, gdyż w ogóle by sobie nie pochodził, jakby miał reagować wylogowaniem się kiedy ktoś znajdzie się w polu widzenia.

Chyba, że byś poszedł bocić gdzieś w róg mapy na sohan czy ognistą, wtedy może nikt by nie przebiegł obok ciebie, ale tam duża szansa na bana, gm szybko się skapnie ; )

Opublikowano

Ja dokładnie łowie na takiej małej wysepce w jinno m1 ch3 s3:P koło rybaka. Od 16.00 stoi tam metek bitwy i nikt go nie rozwalił więc to jest dobre miejsce do łowienia:D. Tylko wczoraj mnie GM złapał ale się wykręciłem i bana nie dostałem :D.

Opublikowano

W autoicie cienko by to wyglądało ponieważ koleś cie widzi z bardzo daleka nie musisz go widzieć na minimapce ani on ciebie ale normalnie go zobaczysz. Z tymi pixelami też by nie było idealnie.