Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie Filmików W Grze

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czasie gry nagrywam, wszystko ok zapisuje, ale jak wchodzę w folder z grą i filmikami odtwarzam je w windows media playe'rze, ale coś szwankuje..

A mianowicie słychać jakieś szumy, a po drugie filmik się wgl nie pojawia w odtwarzaczu.. Inne filmiki mi wczytuje w WMP..

Nie wiem, może potrzeba innego programu do odczytywania filmików ?

Czego to może być wina ?

Opublikowano

Filmiki z CA nie są obsługiwane przez WMP.

Po za tym najlepiej nagrywać Frapsem.

Filmiki prosto z CA wyglądają jak by ktoś komórką nagrywał xD

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

nie chcialem zakladac nowego topicu wiec napisze tu

mianowicie nagrywam frapsem Combata wersja 2.7.2 chyba stara nie ??

chcem wiedziec jak ustawic by jakos byla w miare i filmik duzo nie zajmowal nie wiem dlaczego ale jak nagrywalem zaledwie 8sek mial on 120 megabajtów pomoze ktos dam+

moze potrzebuje nowszej wersji lub ustawienia mam zle nigdy tego programu nie uzywalem i mam go niedlugo :unsure:

@ edit a co do tematu tez mi filmiki nie chodza nawet w hd dopiero jak skompresuje to idzie moze jakichs kodekow brakuje...

@edit kur wiem ile mam zreszta jestem w wieku ktory pozwala mi na rozroznianie cyfr <_<

mam fullhd ale chcem nagrywac tak nawet w grze jakk sie nagrywa to tyle nie zajmuje a fraps tyle zawala pamieci jakim cudem ?!

Opublikowano

Jak nagrywałem dla MMT GamePlaye to zajmowały minimum 10GB !!

To jest normalne.

Później trzeba to przekonwertować odpowiednio żeby zmniejszyć rozmiar :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Aby nie tworzyć nowego topicu ja również mam pytanie .

Dlaczego jak nagrywam filmy z CA nie mam w nich dźwięku ...

Z deka mnie to irytuje ...

Podczas nagrywania wszystko słychać itp :(

9368_gold.png

Opublikowano

up2 No jak czym na pewno frapsem , wdł mnie najlepszy program do nagrywania .

up 1 , nei wiem ten z c.a do nagrywania jest jakieś przymulone

najlepiej odpal frapsa wszystko nagrywa ..

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

up2 No jak czym na pewno frapsem , wdł mnie najlepszy program do nagrywania .

up 1 , nei wiem ten z c.a do nagrywania jest jakieś przymulone

najlepiej odpal frapsa wszystko nagrywa ..

Wiem że fraps jest dobry lecz nie mam premium co pozwala mi dłużej nagrywać .

Znacie może inny darmowy program dający możliwość nagrywania dłużej niż 30 s ?

9368_gold.png

Opublikowano

DO ZALOZYCIELA TEMATU :)

Sciagnij sobie program : Hamster Free Video Conventer

Wrzucasz tam filmik nagrany w CA on CI zmienia " jego rodzaj" i normalnie ogladasz na Media Playerze :) W razie jakich kolwiek pytan pisz PW badz gg 10111147 :)

Opublikowano

Wiem że fraps jest dobry lecz nie mam premium co pozwala mi dłużej nagrywać .

Znacie może inny darmowy program dający możliwość nagrywania dłużej niż 30 s ?

Ściągnij "Frapsa full version" ,i ustaw 100 klatek na sekunde , dobrze nagrywa wtedy :D . Tylko wtedy filmik dużo waży nie . -.- ,przynajmniej ja tak mam

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Ściągnij "Frapsa full version" ,i ustaw 100 klatek na sekunde , dobrze nagrywa wtedy :D . Tylko wtedy filmik dużo waży nie . -.- ,przynajmniej ja tak mam

Jak mam pobrać full jeżeli jest płatny i po 30 sec end filmiku -_-

9368_gold.png

Opublikowano

Ja normalnie wpisywałem u wujka google . Fraps Full Version . I normalnie pobrałem i wszystko korbi , nic nie płaciłem itd.

Zobacz te linki

To jest ukryta treść, proszę

A jeżeli nie spróbuj pobrać Cracka do Fraps'a , ja miałem tak z Photoshopem ... Ściągłem cracka i mogę się cieszyć nim za darmo

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Omku..... Do wszystkiego czego nie masz pełnej wersji to wpisaujesz crack i nazwa programu. Ja te gameplaye dla Enzila nagrywalem frapsem wlasnie z crackiem (moge Ci wrzucic na download)

Ja oczywiscie nie namawiam nikogo do crackowania ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Fail ...

Wpisujesz "FRAPS IsoHunt" w google i masz full za free z torrentów :)

Dałbym link ale nie można.

Nagrywa do rozmiaru 3.9GB i później tworzy kolejny plik (kontynuację poprzedniego).

A Fraps Ci przymula bo masz słabego kompa, a jak masz słabego kompa to nie zrobisz dobrego filmiku, taka prawda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...