Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - Mpc Zdominuje Metin2 Us , Szukamy Chetnych !

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Wszystkim

Postanowilem stworzyc projekt , ktory ma na celu znalezienie 15 osob do wspolnej gry na metin2.us. Serwer na , ktorym bedziemy grali to New World (s1) , krolestwo czerwone

Kryteria przyjecia do "grupy":

1. Wiek 14-15 lat

2. Mikrofon

3. Czas przynajmniej 2h dziennie

4. Potrafic wspolpracowac z grupa

Nie szukamy osob , ktore bede grac tydzien i zrezygnuja . Potrzebujemy zgranej ekipy !

Co Oferujemy ?

- Kanal TeamSpeak3 , bedziemy mogli bez problemu rozmawiac co ulatwi gre.

- 100k na dobry start

- Mila atmosfere

- Gildia

I wiele wiecej:)

Jakie informacje ma zawierac podanie ?

- Imie

- Doswiadczenie w grze

- Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac

- Podsumowanie

PODANIA PROSIMY SKLADAC W TYM TEMACIE A WSZYSTKIE PYTANIA NA PW DO MNIE

:)

NA PODANIA CZEKAM DO SOBOTY A LISTA OSOB , KTORE ZOSTALY WYBRANE BEDA OGLOSZONE W NIEDZIELE W TYM TEMACIE !

NIE PISAC ZADNYCH INNYCH POSTOW OPRCZ PODAN W TYM TEMACIE

Opublikowano

No to tak:

Imię: Jakub

Doświadczenie w grze: Globale i Priv. 2008-2010, potem prywatne własne.

Cóż, jestem osobą zrównoważoną i nie dam się szybko sprowokować. Znam się na grze, i wiem co i jak.

W M2 siedzę już długi czas. No i czas =) Na grę poświęciłbym od 2-3,5 h.

Umiem współdziałać w grupie i ogólnie nie ma ze mną problemów.

Więc uważam, że jestem dobrym kandydatem do grupy.

Opublikowano

- Imie : PeGie (wystarczy mowić)

- Doswiadczenie w grze : Od poczatku metina powiedzmy;] troche na plu potem priv itd;) cieżko dokładnie określić ale o doświadczenie nie ma co się martwić

- Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac : Nie musicie :) skladam podanie z myślą ze znajde jakąś w porządku ekipe od czasu do czasu w której można pozartować i pogadać nie tylko o metinie ale też o innych rzeczach :) Mikro on, mutacja on

- Podsumowanie : Nie bede się tak rozpisywal:) Jak wbije na wasz komunikator to wtedy sie wypowiem więcej ; ] Prosze pisać coś PW

PS. Postać już tam mam :) więc moge pomoc na wstępie

Gif off.

Opublikowano

Imie:Damian

Doświadczenie w grze:mam az za duzo tego doswiadczenia xD wystarczy 79lvl na PL skile 2x p 2x g?

Dlaczego ja:bo bede najlepszy,umiem szybko expic i z kolegami mi sie gra nie nudzi :D

Cos jeszcze:mam mikro(chyba dziala)codzien jestem 4-5h.Z grupa potrafie wspolpracowac :D

sstwc.jpg

Opublikowano

- Imie:Patryk:)

- Doswiadczenie w grze:Hmm...Trochę grałem zaczęło się od PL'a później privy , znów PL i teraz nic . Mam nadzieje , że jeszcze wiele sie na US'ie naucze.

- Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac:No bo tak ?

- Podsumowanie:Nic dodać nic ująć , czekam na wspaniałą zabawe.A co do micro to sie znajdzie :]

Na kompie ...Różnie ale co drugi dzień siedze długo :)Ale w każdy dzień conajmniej 2 h :>

PS: Będe tam miał okolo...50-100kk:)Ze swoich źródeł .

Opublikowano

- Imie : Przemek

- Doswiadczenie w grze : Ojj, ładnych parę lat :P

- Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac : miałem na PL 77 lvl, zrezygnowałem - gra dziś na PL nie ma sensu, jednakze postanowiłem zrobić reaktywację na US lub SG, a z Wami będzie łatwiej i przyjemniej ;)

- Podsumowanie : No cóż, trochę mnie znacie, jestem tu już kidmodem więc mniej więcej coś o mnie wiecie.

Opublikowano

Nie głupie, więc ja spróbuje ;)

Imię: Patryk

Doś. w grze: W metka gram dosyć długo, już ponad 3 lata. Znam tą grę bardzo dobrze. Gdy mam czas poświęcam go na grę ( nie zawsze ). Ostatnio siedzę na priv bo na globalach nie mam z kim pograć. Co do lvl na PL'u to max 58 (nie czaruje jak każdy że 90 i pro eq).

Dlaczego ja: Ponieważ na forum jestem jakieś 1/2 roku, znam się doskonale na grze, potrafię współpracować.

Podsumowanie: Zgłosiłem się do tego ponieważ brakuje mi wspólnej gry w partach i atmosfery jaka panuje na globalach. Nie robie tego dla tych 100k na start. Myślę że mam nikłe szanse, ale zawsze warto spróbować :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Heh nie będę składał podania, nie lubię bawić się w takie wspólne gry:D w kazdym badz razie mozecie do mnie napisac spytac o ceny ewentualnie moge Troszeczke pomoc i takie tam w grze;]

Mam 36lv tak sobie na razie farmie eq mysle ze w miare;P

moj nick XtremeWP pozdrawiam;]

1323471401-U250803.png
Opublikowano

Imię: Maciek

Doś. w grze: W metka grałem trochę na PL, ale jak te ceny tak w zrosły to przerzuciłem się na privy. Mam dość duże doświadczenie.

Podsumowanie: Nudzi mnie już gra na privach, chciał bym się trochę pomęczyć na globalu. A że US to zajefajny global chętnie z wami pogram. :)

Opublikowano

Huh zamienilem sie z kolega on mi dal konto na US a ja mu na PL , moze maly screen i informacja GRAMY W CZERWONYCH

Gildia jest zalozona przez mnie i ekipa bedzie do niej dochodzic. Nicku nie pokaze bo GM szpieguja , odpowiednie osoby sie dowiedza :)

68362703693305591548.jpg

Opublikowano

- Imie - Tomek

- Wiek - 14

- Doswiadczenie w grze - Gram w metina od początku, na PL Zdążyłem(!!!) Wbić 45 mental, 43 body, 40 body, i tam jakieś 35-36-37 Innymi klasami

- Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac - Ogarniam, nie płacze do mikrofonu, mam klienta US chyba zainstalowanego już, mam postać w Jinno, ale mogę od nowa grać zawsze.

- Podsumowanie - Mam swoje wady jak i zalety, ale sami się przekonacie

Legenda
Opublikowano

Imię.

Paweł

15lat

Doświadczenie w grze

Gram w metina od 2007roku, aż do dziś. Moim największym osiągnięciem było wbicie 76lv na pl-u.

Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac

Jeżeli szukacie miłej, uczciwej osoby, na której można polegać to ją znaleźliście. Miałem już od dawna grać w amerykańską wersję metina, lecz nie było z kim.

Podsumowanie

Grając ze mną na pewno nie zawiedziecie się.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Miałem właśnie na nowo zagrać w metka a te Polskie nubki mnie wkurzają xD

Z mikro może być problemik bo się dziad lubi psuć :P

Imie Krycha (wystarczy Rasa)

Wiek 16 :)

Doswiadczenie w grze Woj Body 68 Lv. na Monolicie (PL)

Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac A dlaczego nie ? ^.^ Mam doświadczenie i jeżeli chodzi o grę zespołową też umiem się dostosować, nie dre japy przez mikro, i nie wyzywam... przynajmniej nie za często ;p, szukam ludzi z którymi można pożartować i 0 spiny =) ale też ostro przyexpić :)

Podsumowanie jeżeli chcecie mieć aktywnego gracza i dobrego kumpla to Ja wbijam =D

Jak by to powiedział Robert Burneika(Hardkorowy Koksu) : "Nie ma opierdalania się, nie ma lipy" ;p

Opublikowano

Imie: Karol

Doswiadczenie: Hmmm chyba juz jakies 4 lata ;)

Dlaczego ja?: Wiec tak jak juz pisalem gram dosc dlugo. Wiedze posiadam dosc spora gralem na PL woj Mental 67lvl woj Body 43 lvl i bufek 34 postacie glowne posiadaly eq +7-9 no to tyle o postaciach na PL grałem na Metin.sg oraz na wielu WIELU privach zaczynając od zzyt2 (stare dobre czasy), a kończąc na Yitian2 posiadam równierz sprawny mikrofon :P i dużo czasu jestem zgrany i ogarnięty.

PS. Posta pisze z telefonu więc w niektórych miejscach są błędy. :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

- wklej to na swoją sygnaturę!

16900237.jpg

Luuubbbiiieee *<~_! MINUSY !_~>* Sweeet ;**

Poco to otwierasz?? Wpierdol byś nie chciał?!

d-_-b

Opublikowano

- Imie:Bartek/Bartosz jak kto woli

- Wiek:14(niestety bez mutacji a do tego mikro w lapku więc głos przerabia)

- Doswiadczenie w grze: no Na PL dobry rok i na privach tez tyle około

- Dlaczego akurat mamy Ciebie wybrac: no szybko expie,współpracuje,napewno nie płacze jak padne , no i najważniejsze dobre PVP!

- Podsumowanie: Nadaje sie jak dla mnie a wy sami oceńcie

;] jak cos to gg:22090481

Niedługo Start:

newgothicmt2.png

Zapraszam [GM]FiXiaRZ !

PandoraMT2 = 90LvL Wojownik Body ON

Opublikowano

Imię: Kuba.

Doświadczenie: Polski Global: 76lvl Body - Monastyr, 65lvl Archer - Gromo, 71lvl Mental - Monastyr.

Dlaczego mamy akurat Ciebie wybrać: lubię współpracę w grupach, kocham się śmiać, a to na pewno będzie dużym plusem jak będziemy grać wspólnie. Potrafię expić, współpracować, pomagać. Jestem bardzo lubiany i myślę, że też mnie polubicie. Chciałbym z Wami zagrać, ponieważ szukam zgranej ekipy, która będzie sobie pomagać w trudnych chwilach oraz pożyczać przeróżne eq - wszystko oparte na zaufaniu.

Podsumowanie: Ze mną na pewno nie będziecie się nudzić, a tym bardziej nie zawiedziecie się na mnie.

P.S

Mikrofon posiadam. Czasu mogę poświęcić od 2-4h. Oczywiście pamiętajcie, że nie jestem no-lifem. Mam życie osobiste etc.

cvsk.jpg

Opublikowano

Postanowilem zakonczyc dzisiaj wybory , lista wybranych osob :

pgpmt2

Netrodal

Spearker

xDeStRuCtx

plvo

duchu45

Scrist

Gratulacje , reszte informacji dostaniecie na PM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...