Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dostać Free Premium Na 7 Dni

kis0ogura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a oto co mi odpisali :

Thank you for contacting your GamersFirst Payments Support Team. We appreciate you taking the time to contact us.

Please note, this promotion ended on 4/1/2011. Unfortunately, therefore we are no longer able to award free Premium to the accounts.

We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in WarRock!

Best Regards,

Brigid

GamersFirst Payments Support

czyli lipa.

signgen.gif
Opublikowano

@UP Napisali Ci, że ta promocja trwała do 1.04.2011 i dlatego nie mogą Ci dać premki ;) No i, że tam dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przepraszamy za wszelkie nie dogodności... ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

@UP Napisali Ci, że ta promocja trwała do 1.04.2011 i dlatego nie mogą Ci dać premki ;) No i, że tam dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przepraszamy za wszelkie nie dogodności... ;)

Kurde, to za późno zajrzałem

Opublikowano
Greetings nick,Thank you for contacting your GamersFirst Payments Support Team. We appreciate you taking the time to contact us.Please note, this promotion ended on 4/1/2011. Unfortunately, therefore we are no longer able to award free Premium to the accounts.We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in WarRock!Best Regards,BrigidGamersFirst Payments Supportwww.gamersfirst.comPaypal Payments Accepted Through Playspan Worldwide! Click Here!Having Trouble Using Paypal? Click Here!

YHy

1329228482-U118767.png

Opublikowano

No, ja też dostałem tego drugiego e-maila i wiem czy się cieszyć, tam jest napisane w skrócie że, promocja wygasła 1kwietnie przepraszamy za utrudnienia itp. Tak że chłopacy spóźniliśmy się... Jak się komuś uda to szacun a co to tego frędzla co uważ większość mpc forum za "Biedne Dzieci" To on po prostu nie umie sie obchodzić z kompem, bo jak ktoś wie co jest pięć to posiedzi 2 dni i na Premium Silver na 30 dni i 35 zł na browarka. Ja tak robie ;D

Opublikowano

Nie ma możliwości wyciągnięcia już tej premki od G1.

Promocja została zakończona 01/04/2011r.

CLOSED

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...