Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dostać Free Premium Na 7 Dni

kis0ogura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pamiętacie tą promocje że dostawało się gold na 7 dni, jeżeli nie byłeś zalogowany przez 30 dni na koncie? Pewnie tak, a jeśli byłeś nie zalogowany mniej i tak masz szanse na premum. Ja nie otrzymałem na moje stałe konto, więc napisałem ticketa. I po to stworzyłem tego tut-a żebyście wy też mogli ją mieć. No to zaczynamy.

1. Logujemy się na "warrock.net"

2. Klikamy support

3.Wybieramy warrock z tych obrazków.

4. Tam gdzie mamy napis "Choose Your Account " klikamy i wybieramy swój nick z gry, i "GET SUPPORT"

5. Następnie klikamy zakładkę "Ask a Question" i uzupełniamy jak na zdjęciu.

http://img197.imageshack.us/i/numer1.png/

Taka treść ticketa ma być

Welcome.
I have a question for you, which relates to the fact that other people got the Premium Free for 7 days. And I have not got. If possible, please assign me a free premium. thank you in advance and best regards.

6.Klikamy "continue" Następnie "Finish Submitting Question". Na e mailu powinniście mieć potwierdzenie że doszło. Po otrzymaniu 1 emailu nie cieszcie się, bo dostaniecie taką treść:

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

At this time, your ticket has been forwarded to the appropriate department for further investigation and troubleshooting.

Please keep in mind that, due to the nature and complexity of these types of tickets, it may take some time for the other department to contact you. Rest assured that your issue will be addressed and a response given at the earliest.

We appreciate your patience and understanding during this time. We apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for choosing to play at GamersFirst!

Regards,

Dopiero następny e-mail was ucieszy, Ja dostałem takiego:

Thank you for contacting your GamersFirst Payments Support Team. We appreciate you taking the time to contact us.

Please note, this promotions was for WarRock accounts who did not log into their account for over 60 days. However, we have also compensated your account with the free Premium.

Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in WarRock!

Mam nadzieje że wy też dostaniecie premium. tut chyba dobrze napisany, jeśli ktoś potrzebuje coś dokładniej pisać na pv, ale pisać to zrobię jeszcze zdjęcia. Tut jest w 100 % mój. Jeśli ktoś nie wierzy mogę dodać zdjęcie z gry, z kontem premium. No to już wszystko mam nadzieje że pomogłem. Powodzenia. Jeszcze jedno, to do 2 dni powinniście mieć; ) + : )

Opublikowano

Zobaczymy czy coś z tego będzie ale i tak masz + albo - co chcesz

ilość postów 0+:D

10+:D

25+

50+

80-

zbieram -

mój nick w grze tohotpies1

kfds87jkh5490845907fgfg.png

sygna by xArtemzx

Opublikowano

Hmm mi to sie nieprzyda , bo mam premke , ale dla biednych dzieci ktore niewydaja kasy zeby sobie umilic relaks to zawsze cos... + dla cb

@Wiesz moze i zle to ujalem raczej korzystaja z tego dzieci ktore poprostu niedostaja kieszonkowego powiedzmy.

Bo osoba starsza, lub taka ktora pracuje sama na sibei poprosrstu wyda sobie kase i gra z wielka przyjemnoscia :P

I bez przesady z tym piwem za 20 zl jestes ustawiony na caly miesiac z bronzem, czy to tak duzo?

@damdal

nie mamusia tylko sam na siebie zarabiam

ale gralem w rozne gry na ktore dawala mi mama (kiedys) lub starszy

I niemówie tu o jakiejs fortunie typu 100zl lub wiecej co miesiac , ale tyle zeby sie poprostu ustawic:)

Opublikowano

@up wiesz nie każdy może być tak jak to ująłeś "biednym dzieckiem" tylko mogą być tacy co nie wydają kasy w błoto żeby się jarać czymś w grze, tylko jak się trafi okazja raz na ileś tam to sobie takie coś zrobią. Ja kiedyś wydawałem na to kasę, ale teraz jakoś mi przeszło i wole iść na piwo ;p.

Opublikowano

heh no ja ostatnio napisalem czy moze mi dac jakąś bron a ni mi dali liste

broni żebym sobie wybral i wybralem AW50F for 7 days for free ;D

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

kolejny e-mail od nich : Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

At this time, your ticket has been forwarded to the appropriate department for further investigation and troubleshooting.

Please keep in mind that, due to the nature and complexity of these types of tickets, it may take some time for the other department to contact you. Rest assured that your issue will be addressed and a response given at the earliest.

We appreciate your patience and understanding during this time. We apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for choosing to play at GamersFirst!

Regards,

damianek95pl.gif
Opublikowano

Ok na razie doszedłem do drugiego etapu ''email'' z którego powodu mamy się nie cieszyć zobaczymy co będzie dalej

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Pamiętajcie, że nie każdemu mogą dać, bo jeśli teraz zrobi się taka fala spamu (czy dacie mi premke) to w końcu się lekko mówiąc zdenerwują i przestaną dawać ;)

Co do tematu to niezły pomysł, + ;)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

@UP dostałeś potwierdzenie :

Treść :

Pytanie zostało odebrane. Należy oczekiwać od nas odpowiedzi w ciągu 24 godzin.

1313652013-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...