Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję . Moim problemem jest TooManyItems a właściwie jego brak działania . Mój minecraft to wersja 1.4 i tez mam pod tę wersję moda . Problem polega na tym że TooManyItems przeztał nagle działać . wszystko robię według instrukcji czyli ; po pobraniu wklejam wszystkie pliki do .minecraft/bin/minecraft.jar i usuwam meta inf . Niestety kiedy otwieram grę i naciskam na ekwipunek mod nie działa . Parę dni temu kiedy wyszła wersja 1.4 mod działał a wszystko robiłem tak samo . Ale teraz przy ponowniej próbie wgrania moda wyskakuje bład w winrarze . Jeżeli ktos wie jak rozwiązać mój problem bardzo proszę o pomoc . Oczywiście jeśli bedzie trzeba podam nazwe błędu za pomoc postaram wszytkich nagrodzic + .

PS Zastanawiam się nad pobraniem tego minecrafta z 14 wgranymi modamii tylko dlatego ze jest tam TooManyItems ale nie wiem czy będzie działał Z GÓRY DZIĘKI.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kliknij magiczny klawisz "o" jak otworzysz ekwipunek - nim się chowa i otwiera zakładkę z TooMany... .

@EDIT

A błąd może dlatego że masz włączonego MC, a jak nie to zrób Force Update po czym wgraj TooMany..., lecz pobierz go od nowa!

@EDIT2

OOO dziękujemy :D

A dokładnie w czym tkwił problem?:P