Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam okazje kupna woj body 49lvl eq: fms + 9 śr 30+ smocza+9.... all+9 (srebrna i ebo też)

ale dotąd grałem daggiem i niewiem czy grać tym wojem czy zrobić z niego dropka na metki lub do dt.

postać ma dobre skille : aura m6-8 berek m3-5 i boja.

co wy poradzicie uczyc sie grac wojem czy zrobic dagga i grać dagg i miec w ***a kasy i eq+9?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

woja za 20 zł kupuje

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

a potem to grać wojem czy podexpic nim ninje do35 zarobić na eq pro na ninje i grać ninja? bo ja niemam doświadczenia w gre wojem a ninją mam :)

no ale z drugiej strony to szkoda marnować takiego woja :)

więc sie pytam czy robić ninja czy grać wojem

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

a potem to grać wojem czy podexpic nim ninje do35 zarobić na eq pro na ninje i grać ninja? bo ja niemam doświadczenia w gre wojem a ninją mam :)

no ale z drugiej strony to szkoda marnować takiego woja :)

więc sie pytam czy robić ninja czy grać wojem

Graj wojem,skille niezłe patrząc na aktualna cene aury i berka to skille PRO :)

Powoli drop z metków ku i czytaj..^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...