Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Desery I Tp Mniam :)

qoPo

Czy chcecie więcej przepisów ?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie wi?cej przepisów tego typu ??

• Tak
      10
    • Nie.
      16
    • Tak
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś postanowiłem podzielić się z wami przepisami.

Herbatniki

- weź herbatnik i posmaruj go masłem lub margaryną (koniecznie tłuszczem).
- na wierzch herbatnika połóż topa marihuany i wstaw go do mikrofalówki lub piekarnika.
- czekaj, aż tłuszcz lub ser się roztopi i THC uwolni się z topa.
- jeżeli już to nastąpiło to herbatnik z THC jest gotowy do podania i zabawa się zaczyna.

Jogurt z haszyszem

- posiekaj drobno hash i połóż go na łyżeczkę do herbaty.
- polej hash odrobiną oleju tak by tylko olej pokrył hashysz.
- następnie podgrzewaj łyżeczkę tak by hashysz zaczął bulgotać.
- wystudź olej z hashem i dodaj go do jogurtu poczym wymieszaj solidnie.

Budyń

- jak najwięcej LIŚCI z rośliny przegotuj w zwykłej wodzie.
- czynność tę powtórz z pięć razy, za każdym razem wymieniając wodę.
- po piątym przegotowaniu liści odcedź je i wrzuć do mleka.
- następnie rób wszystko tak jak byś robił (a) budyń, zgodnie z instrukcjami na torebce od budyniu.

Pitne krówki z haszyszem ( moje ulubione )

Co nam będzie potrzebne: 

-cukierki krówki (najlepiej kruche) 
-trochę mleka 
-haszysz 

No dobra, no to zaczynamy. W garnczku rozdrabniamy krówki widelcem i zalewamy je mlekiem (tak, żeby trochę te krówki wystawały z mleka). Dodajemy trochę haszyszu. Tak przygotowany wywar wstawiamy, na wolny ogień (ciągle mieszając). Mieszamy do chwili, aż krówki się rozpuszczą (roztopią się puźniej, niż THC). Tak przygotowany wywar jest słodki i zapewnia niezłą jazdę.

Przepisy są w 70% moje ( no bo musiałem się nauczyć nie sam z siebie :D

NIE SPRZEDAJE NICZEGO !!! PROSZĘ MI NIE SPAMOWAĆ BYM TO CZY TO SPRZEDAŁ !!!

CZEGOŚ NIE ROZUMIESZ ? PISZ JA CI POMOGĘ :)

PROSZĘ GŁOSOWAĆ W ANKIECIE !!!

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem przepisy to przepisy a jezeli nie rozumiesz o co chodzi/nie palisz to po co tu sie udzielasz ?

Opublikowano

Nie lepiej sobie wiaderko zapalić?? Lufka, i zabawa :) Kto jest za?? B)

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Uczeń
Opublikowano

widać że z neta kopiował marichuana w mikrofalówce się spali i tyle będzie

Ile naspamowałem:

[10]+

[50]-

[100]-

[500]-

[1000]-

Opublikowano

Widział ktoś kiedyś hasz u dilera ? Taka tabliczka "czekolady" :)

Nie jadłem, nie mam zamiaru. Ganja zdecydowanie jest najlepsza w domieszce z tytoniem i to jedyny mix którego próbowałem i tyle. Sprawdzony, polecony. Budynie i inne zabawki to raczej lajtowe wersje tych cudeniek. Zresztą nie ta grupa docelowa. Tutaj raczej nie znajdziesz wielu kucharzy na Twoje recepty.

f.png

Opublikowano

Dobra nie chcecie to nie :/

A mówicie że stare ? przecież przepisu się nie da zmienić ;D

Zassane z neta ciekawe ...

Może i stare ale dobre :D

Wszystkie te rzeczy można wcinać przy starszych :)

Opublikowano

A na co to komu ?? Myślisz że ktoś to zrobi ?! Chyba nikt nie jest taki pojebany :]

Dodaj jeszcze jedną opcję tym razem Nie!!!! opcje Tak są 2

Zaraz Ci 5% wlepie bo spamujesz po tematach :)

tCGj4L.png

Opublikowano

Ja spamuje :O

A co do tego tematu to widać że sie nie znacie a te odpowiedzi nie to dały na 100 % osoby poniżej 16 roku życia co nie wiedzą co to dobry relaks ;p

to że palicie fajki i pijecie pod sklepem to nie jesteście fajni wyjmij w szkole trawe i se zapal to jest lans ;d

Opublikowano

Widział ktoś kiedyś hasz u dilera ? Taka tabliczka "czekolady" :)

Nie jadłem, nie mam zamiaru. Ganja zdecydowanie jest najlepsza w domieszce z tytoniem i to jedyny mix którego próbowałem i tyle. Sprawdzony, polecony. Budynie i inne zabawki to raczej lajtowe wersje tych cudeniek. Zresztą nie ta grupa docelowa. Tutaj raczej nie znajdziesz wielu kucharzy na Twoje recepty.

Oj uwierz mi że niektóre smakołyki nie są lajtowe. Pale od kilku lat, a po wypiciu 1 kieliszka mleka z THC nie mogłem wstać z fotela przez ponad 6 godzin.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Saltaz W końcu mnie ktoś rozumie :)

Przestań teraz palić na 2 miechy i znów zacznij bo teraz to cie już pewnie słabo klepie :)

Opublikowano

To jest waste staffu :D

Zeby zrobic jakies ciastko i sie "zjarac" to jest poprostu nie mozliwe chyba ze wkruszysz duzo haszu do niego . To tak jak ciasto z alkocholem lecz pewnie sa dobre i mocne niektore rozmaitosci ale lepiej walnac wiadro a haszysz to gowno :P

32325.png9244.gif

17229.gif38649.jpg

15039.gif12994o.gif

Brak Polskich Znakow | Nie Hate'uj | Szanuj | Przestrzegaj

Mozesz Dac +

Opublikowano

a haszysz to gowno :P

Z tą wypowiedzą się nie zgodzę, może trafiłeś na słaby stuff ale hasz jest naprawdę klepiący i nie raz po nim miałem lepszą beke niż po ziole.

Ale towar był sprowadzany z niemiec może dlatego a zioło zawsze miałem z mojego miasta i nie miałem okazji trafić na holendra :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Nie wiem Saltz. Nie znam się, nie piłem.

Znam tylko jedną ciekawą historię z grzybkami i tylko w ich moc jestem w stanie uwierzyć :)

Smerfo - holender jak holender. "Mój kolega" ma w domu gibona. Leży i czeka. Jak będzie okazja to zdam relacje czy Holenderskie = lepsze.

f.png

Opublikowano

Fifol wiadomo że holender dużo lepszy bez żadnej chemii jak u nas a jeśli chodzi o grzybki to są mega! Moja najlepszą bombe muszę przyznać grzybkom, tripy nie do opisania! Coś pięknego :D

A tu moja kanapka z grzybkami :P

a30bd2.jpg ...mniam

Jestem dinozaurem

Opublikowano

fajnie tylko w polsce bys musial z 4 wory kupic (100zl) zeby taka kanapke se zrobic =d

To nie holandia;p

Tak tu masz rację, grzybki chodzą po 10-15groszy za sztukę a żeby się zgrzybić musisz zjeść min 50 żeby mieć fajne haluny to z 80 :)

Ale po co wydawać hajs? Lepiej zebrać ekipę i wyruszyć na pola, my akurat chodziliśmy do lasu bo tam są fajne miejscówki i w drodze powrotnej zarzuciliśmy grzyby, fajnie się wracało xD

Jestem dinozaurem

Opublikowano

U nas mamy 2 polany co co roku są grzyby no odpał jest dobry po tym :) ale na grzybach da sie zarobić w zimie :)

Próbował ktoś z was palić kropki z muchomora ??

Opublikowano

raz udawałem ozzyego osbourne'a z kolegą starszym i zrobiliśmy ciasto z haszem. A potem mama do niego na stancję wbiła i jej ciasto zasmakowało :D

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...