Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2.Us (Z8Games)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bony,pd expa,rekawice.

I to chyba najbardziej przydatne xD

EDIT@

I po co ci to??

Nie czaje po co to ludziom,zeby pochwalic sie eq?

sstwc.jpg

Opublikowano

A co powiesz na szkielka ?(te od pokazania na wolaj co sie ma w eq)

@EDIT Nie chwalic sie tym tylko to sprzedac na targu xD sztuka chodzi 60k a za 2000 z8 points kupie 200 sztuk , problem w tym ze nie wiem za ile bym sprzedal wzmocnienie przedmioty , zmiane bony itp....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po 60k chodzi? To moze na NewWorld bo na FK to za 50k nikt nie kupi. Jak juz to 30k. I ja sam tak przez jakis czas zarabialem tam, tylko sprzedawalem 25k za szt. A za 2000 Z8 points kupisz 100szt.

A dodanie i zmiana bonu to tym sie nie da handlowac tylko ktos by ci musial zaufac ze by ci dal item a ty dodal bon. A tak to to kolesie sprzedaja po 2,5kk tylko ze nikt nie kupuje bo sie ludzie boja.

Opublikowano

Free kingdom czerwoni chodzi po 60k sztuka ,poprawiles mnie 100 , a nie jak napisalem 200 specjalnie sprawdzalem jeszcze raz :P

A moze jakies sposoby zarabiania na 28lv bo ja tam wrzucam do sklepiku jakies ulepszacze kk kzz , ale nikt nic nie kupuje a nie mam kasy na eq , bo mam slabe postaram sie przemeczyc do 30lv i lowic ryby ,ale przydaloby sie lepsze tymczasowe eq..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mozesz jedynie na tym lv kupic to szklo i sprzedac to bedziesz mial na jakies eq +5/6 a jak nie to dobij 35 boja i na metki do m2. Chyba ze jedziesz na cheatach to FB :P . A co do tego bica metkow w m2 to jest troche glupi zarobek wedlug mnie.

@edit

I jeszcze mozesz zrobic jakiegos dropa np. 10lv do imhy, 20 lv mental na medale albo 20lv woj body i do doliny bic besty.

Opublikowano

Juz na Wait hacku rozwalalem metki ,ale jaki to zarobek kd +0 wypanie witala i wez to zarob ,zadnej ku. TAk,bede lowil na fish bocie ;p

@EDIT na bestach bylem pol dnia i 0 łupów xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...