Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór save do Minecraft!

MistrzJebaka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam propozycje, może do swojego tematu o save'ach dodaj pod punkt " mapy na miasto" to ograniczy proźby o mapy pod miasto na forum, a dla ciebie to będzie duży zastrzyk +'ów :)

1312900268-U239154.jpg

Opublikowano

@UP Zauważ że na multiupload możesz wybrać jeden z paru hostingów z jakich chcesz ściągać. Ponadto pewnie nie są to jego UP'y on je tylko udostępnia więc nie rozumiem twojej bulwersacji...

Opublikowano

Proszę o dodanie mojego automatycznego domu link do tematu : www.mpcforum.pl/topic/409354-dl-save-automatyczny-dom/

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Proszę o dodanie mojego automatycznego domu link do tematu : www.mpcforum.pl/topic/409354-dl-save-automatyczny-dom/

Dodane wraz ze zdjęciami i linkiem do tematu

Opublikowano

Jestes wielki Gosciu tego mi bylo trzeba !!!

sygnatura1o.jpg

25-X

50-?

100-?

250-?

500-?

750-?

1000-?

Zbieram "-"

Opublikowano

Nawet nawet Fajne ;D ale najbardziej podoba mi się

Tasuyama (Polecam)  *NEW*

Download:

http://www.multiupload.com/76YG0F8PEK

Na prawdę polecam .. chyba najlepsza sava na świecie ;D

280qird.jpg

Pomogłęm ? Zbieram -

Opublikowano

Hem.. Zajmuje się jeszcze ktoś tym tematem? Mam ' poprawiony ' save JJay'a - nie ma wpisanych komend jak to było wcześniej, kolejki zostały przerobione, aby działały na wersji 1.6+, drabinki po poprawiane, różne zmiany ' kosmetyczne ', dobudowane rzeczy, których nie było, a były w przygodach z minecraftem itd.. ; d

Dl :

http://www.multiupload.com/93QNF3I2ZZ

Skanik :

beztytuuttn.png

Mam nadzieję, że zamienisz tamtego na ten, bo raczej trudno grać na 1.7 na tamtym save.

Opublikowano

Hem.. Zajmuje się jeszcze ktoś tym tematem? Mam ' poprawiony ' save JJay'a - nie ma wpisanych komend jak to było wcześniej, kolejki zostały przerobione, aby działały na wersji 1.6+, drabinki po poprawiane, różne zmiany ' kosmetyczne ', dobudowane rzeczy, których nie było, a były w przygodach z minecraftem itd.. ; d

Dl :

http://www.multiupload.com/93QNF3I2ZZ

Skanik :

beztytuuttn.png

Mam nadzieję, że zamienisz tamtego na ten, bo raczej trudno grać na 1.7 na tamtym save.

Aktualizowane , link do tematu mam nadzieje ze jest ten sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...