Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co to kurwa jest jakiś filmik wo gule nie o minecraft i o tych twoich teksturach?

po chwili dopatrzyłem się że to monitor i jest tam coś ale zabardzo nie widać

Opublikowano

Witajcie, jako autor tego wspaniałego filmiku to wam powiem tyle, sokole oko trzeba mieć.

A tak w ogóle to podoba się wam muzyka która leci w tle? Jak dla mnie to Waszka G rozpierdala system.

Opublikowano

Devolfor masz swieta racje tak jak ty widze tam wysmienite tekstury .. w opisie jest nawet link do sciagniecia jest

Opublikowano

ludzie czy wy tylko udajecie takich głupich? o.O

jakiś głupek ładnie mówiąc wrzucił filmik i nazwał go tak a nie inaczej i nie wiem co chcę tym osiągnąć... dużo wyswietleń? to jest fimik nagrany i wrzucony prawdopodobnie z komórki

chłopak mówi w nim

-dobry ,to jest długopis, dowidzenia. w tle leci muzyka jakaś(kiczowata zresztą) i to wszystko a na filmiku nie wiem co widać, chyba ekran Tv/monitora....

/link poza MPC

Opublikowano

Wasze negatywne opinie bardzo mnie dotknęły, lecz to mnie jedynie motywuje to dalszego działania. Postaram się kupić kamerę full hade zresztą tysiącosiemdziesiątpi i będę nagrywał z wyśmienitą jakością.

Już w następnym odcinku zostanie nagrany żydowski (izraelita) żyd z żydowskiej ziemi który ma przodków którzy mają żydowsko-hotentowskie korzenie. Żyd ten będzie się palił (ogniem).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jacy ludzie taki kraj ja niewiem nikt nie docenia devolfora pracy zlotybin ja przepraszam ale ty jestes jakis po**** na tym filmiku sa tylko tekstury i nic wiecej pozatym osoba ktora komentuje w tle chciala sie pochwalic swoim nowym uniwersalnym dlugopisem marki "zabic zyda po polsku" wiec jesli masz jakies zastrzezenia prosze zachowac do dla siebie a nie..

Filmik jak dla mnie 5/5 nie macie ludzie humoru i tyle ..

Opublikowano

KubereK@ nie hejtuj pozatym tam sa tekstury i po drugie primo jest dodana stronka z downloadem wiec prosze nie zamykac tego wspanialego temato z gory dzieki : )

Opublikowano

Spoko , poje@@@@ jestem. Ale wytłumacz mi , po co Ci te plusiki? dowartościujesz się może w końcu czy co?

a już wiem.. ty żydem jesteś.. :/ hitler was za mało spalił...

Specjalista
Opublikowano

Ładne Tekstury zaraz wgram sobie je do mojego klienta MC. Dzięki za info o nich .

@ plszakalpl brawa za ortografię

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Up@ dziekowa aha nie ma zaco wkoncu jestesmy tutaj by pomagac mysle ze tekstury ci sie spodobaja ; )

PS : jestes swoj czlowiek :)