Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot

Bartek0074

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc, ponieważ chcę zdobyć działającego bota do skrzyneczek. Najlepiej aby zmieniał konfingi i uciekał. Szukam już 3 dni. Próbowałem z UDOBot v 4.0.1 i nic <_< ... Aktualizowałem HoneyBox'em i też nic :angry: . Proszę o szybką pomoc B)

Opublikowano

bioBot 1.1.6

Ucieka, gdy wróg blisko lub gdy atakuje statek. Ma też możliwość "oddania" atakującemu SAB'em, dzięki czemu jest większa szansa że ucieknie. Zbiera skrzynki i kręci alieny (robi to bardzo dobrze po tej aktualizacji z "mądrzejszymi" alienami)

Link e*pvp

To jest ukryta treść, proszę

Link ZHYK

Link MPC:

Opublikowano

bioBot 1.1.6

Ucieka, gdy wróg blisko lub gdy atakuje statek. Ma też możliwość "oddania" atakującemu SAB'em, dzięki czemu jest większa szansa że ucieknie. Zbiera skrzynki i kręci alieny (robi to bardzo dobrze po tej aktualizacji z "mądrzejszymi" alienami)

Link e*pvp

Link ZHYK

Link MPC:

Dobra wielkie dzięki, działa jak należy :) :rolleyes:

Opublikowano

bioBot 1.1.6

Link e*pvp

Link ZHYK

Link MPC:

może to głupie pytanie ale co trzeba wpisać w Server ID?

Opublikowano

może to głupie pytanie ale co trzeba wpisać w Server ID?

skrót serwera na którym grasz , dla Polski 1 -pl1, dla Polski 2 -pl2 itd i itp :)

gdzieś na forum były skróty nie chce mi się teraz tego szukać, a na jakim serwerze grasz ?

Opublikowano

Ale ja nie chcę pobierać nowego chcę aby ten działał bo mi kod wyskakuje co zrobić? I czy będzie bezpiecznie bocić?

Dobra już zrobiłem :) Ale w dalszym ciągu nie wiem czy będzie można bezpieczniej bocić <_<

Opublikowano

Pf;P ja tam mam odpalone 6 AutoItów :)

zbiera KAŻDEGO boxa, ucieka podczas strzałów do portu przeskok ;P ale udobot tez jest dobry ale h boxy moze zbierac, trzeba aktualizowac wiec wole swojego bota

@up

nie

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...