Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]F-Cf Mod 3.3 Eternia

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hack wykryty ale pewnie kolejne dziadostwo. Hahaha jak teraz na to patrzę to dzieci co ja gadam dzieciaki grają w tą grę! Wszyscy mówią że "łooohoho BEZ HIJACKOW NIMA ZABAWY!!!". Hahaha jesteście żałośni! Owszem ja też dawniej hackowałem. No ale żeby hackować tak żeby zniszczyć serwer? Bez przesady! Kurw* jak można nie czuć zabawy bez hacków. Tak to jesteś pro alll killasz alli masz podniete ale mi. Ja tam wolę po szczeblach wielkiej kariery zdobywać po kolei doświadczenie i bronie ,a nie od razu być agentem 07. Bez sensu! Wiem że to forum jest o hackach no ale nie wiedziałem że to forum jest o niszczeniu gier ;/.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

co wam to da że na hita kolesi bierzecie jak trafić nie możecie?

mi 2 kolesi z one hitem wyskoczylo nie trafili i padli jak muchy a ja sie przekonałem że ranga gówno daje bo mialem solo z takim kolesiem on generałem ja 2rangiem i w dupe dostał jak huj!

Opublikowano

A działa Ci Eternia?

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...