Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Combatem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Od razu zaznaczę, iż na tym forum jestem tylko po pomoc, nigdy hacków nie używałem i używać nie będę, ale reasumując - Po długim graniu z kolegą w MW2, zaproponował mi Combat Arms - Jako iż wcześniej w to nie grałem to postanowiłem trochę odmienić swoją monotonię i zagrać. Ale jeden mały pikuś - gdy uruchomiłem grę pojawił mi się czarny ekran a po lewo jakiś typek który cały czas patrzy się na swoją broń :| Ale nie o niego chodzi. Postanowiłem przechytrzyć system i patrzyłem na SS od kolegi, gdzie jakie przyciski są i przebrnąłem przez ten proces. Jednak czasem jak wchodzę do sklepu czy do ekwipunku jest tak samo. Czytałem sporo ale wyjdę Wam na przeciw i powiem, że DirectX'a pobierałem (inne forum, podobny temat), sterowniki najświeższe, a karta graficzna, może i słaba ale (sprawdzałem na takim portalu do sprawdzania czy gra pójdzie) jest na poziomie rekomendowanym. Tak więc mam pytanko - czy ktoś już się z czymś takim zetknął ? Zaznaczam że mam Nvidię 6200 (tak wiem, dziwne że MW2 mi chodzi :) ).

PS.

Próbowałem nawet już z Game Boosterem oraz App boosterem (oba mam zawsze włączone), McAfee nie posiadam, jedynie ESET'a który nie blokuje (odinstalowywałem i cały czas to samo).

Będę wdzięczny za każdą pomoc

Pozdrawiam

PRZEPRASZAM ZA BRAK PREFIXU!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...