Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wymiana]Wymienie Się Kontami

nadiaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka chciała bym sie wymienić kontami do gry darkorbit oferuję ststek :

Na serwerze : PL1

Firma : MMO

Statek : Vengance

Drony : Flax x4 - 2 z 6lv , 1 z 5lv , 1 z 2lv

Lasery : 9 - mp1 (4 lasery w dronach) , 4 lf3 , 1 lf2

Generatory osłon : 6 - sg3n-ao2 , 2 - sg3n-bo1 , 2 sg3n - ao3

Dodatki : Slot cpu 2 , cpu autonaprawa , robot naprawiający 3

amunicja : 9821 czerwonej , 5987 niebieskiej , 1743 zielonej , 1425 bezowej , 5926 SAB-50

cdd : 12

Wrota : te pierwsze - 22/34 , te drugie - 19/48 , te trzecie - 18/82 , te czwarte 0/128

Kredyty : 1.252.825

Uridium : 3.570

Za to konto chciała bym jakieś konto na ukrytym serwerze coś jak garena itp a statek to Goliat tak chociaż w połowie FE lub venga FE ;p , pisać na PW

Lub wymienię za jakis statek do nostromo FE na serwerach oficjalnych statek może być nawet ten za 0 kredytów aby był FE i miał z 14 laserów lf3 w składzie :P

//Aha i jeśli chcesz oszukać to nie pisz ! ! !

Opublikowano

Za TO konto chcesz 1/2 FE albo i całkiem FE? o.O

A tak w ogóle:

1. Garena jest zamknięta.

2. Takie konto jak Ty masz można wybocić w ... 3 dni

3. Wątpię żeby ktoś zaoferował Ci konto "w połowie FE"...

Opublikowano

Ale ja bym chciała tak goliatem polatać bo PL1 mnie denerwuje wylece sobie na mpke 1-3/1-4 i mnie jakieś dwa golce FE zniszczą z innej firmy

Opublikowano

ale jak włączam biobota to wyskakuje mi bład ze program moze miec wgranego keeylogera i to nie jest od antyvirusa a od systtemu windows xD i mi wyłącza bota

Opublikowano

Ja mam golca na pl1 z 3 irkami 4 flaxami a jak cie interesuje to bede o 23 na forum i ci dokladniej opisze co zawiera ale napewno ma 15 lf3

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

amunicja : 9821 czerwonej , 5987 niebieskiej , 1743 zielonej , 1425 bezowej , 5926 SAB-50

Hahaajahahahahahahahaa

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

Hahaajahahahahahahahaa

Ale z ciebie glab lepszego posta nieszlo napisac

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

ej wbije chyba 10000 lv i się wymienimy, bo mega chce mieć ta beżową amunicje hahhahahahaha :P

Opublikowano

ej wbije chyba 10000 lv i się wymienimy, bo mega chce mieć ta beżową amunicje hahhahahahaha :P

Łap plusa za humor !! :D hahahah. ktoś tu nie odróżnia białego od beżowego. Beżowe to ja mam majtki.

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

taa... Fajnie już sie naśmialiście i musze wam powiedzieć ze białe to te lasery nie są ale jak większość forum pisze ze są to jak tam sobie chcecie , śmiejcie sie dalej . Nie rusza mnie to że sie naśmiewacie . To świadczy o waszej kulturze i wychowaniu . Dobranoc

Opublikowano

taa... Fajnie już sie naśmialiście i musze wam powiedzieć ze białe to te lasery nie są ale jak większość forum pisze ze są to jak tam sobie chcecie , śmiejcie sie dalej . Nie rusza mnie to że sie naśmiewacie . To świadczy o waszej kulturze i wychowaniu . Dobranoc

Hahaha :D Łap minusa za powage. :D

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Weźcie sie ogarnijcie dzikusy.

Pisz na gg 12753084 dam Ci za darmo goliatha z 16 lvlem na garenie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Się qrwa czepiają.

Wy też kiedyś byliście n00by, co nie umieją grać, i ciągle pewnie Was fullki rozpierdalały.

pojebało cie ?

jak byłem n00bem to ubijali mnie n00by, potem miałem flaxa i ubijały mnie flaxy, mając FE padam tylko od FE.

jeżeli u Ciebie jest odwrotnie no to sorry,lekarz nie pomoze ;)

nie wyobrarzam sobie majac FE by mnie noob ubil ;p

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

evil to pała!

Opublikowano

pojebało cie ?

jak byłem n00bem to ubijali mnie n00by, potem miałem flaxa i ubijały mnie flaxy, mając FE padam tylko od FE.

jeżeli u Ciebie jest odwrotnie no to sorry,lekarz nie pomoze ;)

nie wyobrarzam sobie majac FE by mnie noob ubil ;p

a co to jest FE?

Opublikowano

Dobranoc, dobranoc, i umów się do okulisty :)

ewentualnie jeśli masz jakiś megaaaa stary monitor który ma 10 kolorów na krzyż, to może to i jest beżowy, ale zapewniam że one są na pewno białe laugh.giflaugh.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...