Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4][Minecraft] + 14 Modów

MistrzJebaka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Witam mam pytanie co to za zwierzę ?? :http://img703.imageshack.us/i/beztytuuae.png/ gdy dałem mu jabłko do jedzenia to pojawił się nad nim ten napis.I też gdy kliknę na niego prawym wchodzi na moją głowę i mogę z nim podróżować :) Czy robi on coś specjalnego czy to po prostu taki pupil ???

A i od razu zapytam ciągle wyskakuję mi takie logi widać je na screenie .Wie ktoś co z tym z robić ???

Opublikowano

Witam mam pytanie co to za zwierzę ?? :http://img703.imageshack.us/i/beztytuuae.png/ gdy dałem mu jabłko do jedzenia to pojawił się nad nim ten napis.I też gdy kliknę na niego prawym wchodzi na moją głowę i mogę z nim podróżować :) Czy robi on coś specjalnego czy to po prostu taki pupil ???

A i od razu zapytam ciągle wyskakuję mi takie logi widać je na screenie .Wie ktoś co z tym z robić ???

Za parę minut wrzucam wersje v5 na 1.4_01 . Tych logów już nie będzie . Naprawiony zielony samolot oraz bomby , karabiny . Dodane 2 wersje gry Full oraz Slime.

Opublikowano

Byłby ktoś w stanie zrobić paczkę bez tych dodatkowych potworków?

Reszta może być. Z góry dzięki.

Będzie +

Just keep and flying

Opublikowano

Ale extra.Jak znalazłem to miasto to jeszcze zbudowali młyn.A i czy ktoś wie czy można wejść do statku kosmicznego?I dlaczego mam jakiś cennik w tym mieśćie?

Opublikowano

czy ktoś wie czy można jakoś motywować tych ludzi z moda Millénaire?bo mam miasteczko mam fontanne mlyn i fort a na obrazku widze ze jeszcze chyba kosciol budują.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Temat dotyczy wersji 1.4 więc i mody są pod nią. Nie będą działać na 1.6

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tak tylko odpaliłem tego minecrafta którego sciągnełem w tym temacie, nie zaznaczylem force update i pokazuje mi wersje 1.6.4 . Troche to dziwne może wie ktoś jaka jest tego przyczyna ?

Opublikowano

= Prosiłbym:

-Friend Mod

-mine colony

-Małe zwieżątka :)

-Black Diamond

-Piston

-Taki mod z kwasami

-SDK's Guns

-Balkon's weampon mod

-Single Player Commands

-Humans

-Obsidian Tools

-Zwykłe tekstury

- Wersja 1.4

Z góry THX

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pomogłem daj plusa:)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panie MistrzuJebako czy mógłbym prosić o Minecraft'a 1.7.3 albo byle jaką i żeby miał SDK gun mod Dragon mod More ores mod single player commands obsidian tools Fireworks mod taki modzik z samolotami czołgami samochodami itp Special armour mod too many items mod Beer and More mod Magic mod Uranium mod Start Home mod Balkon's weapon mod humans mod nuke tnt mod granades mod CCTV mod Craftable monster spawners mod Battle Tower mod Fossil mod Extend boat mod i tyle albo przynajmniej Start Home mod humans mod nuke tnt i dragon mod wielkie thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...