Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Sccren

szoniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić sccrena bez menu haka , wiem że można wyłączyć po przez insert ale zostaje informacja np . gordon ca 1.5.2 i chcę żeby tego nie było widać . za pomoc + i 5 dzięki

Opublikowano

@up ty nie rozumiesz on chce żeby menu hacka widać nie było.

@topic spróbuj zrobić 1 ss, przesunąć menu w inne miejsce i zrobić 2 ss. Włączyć ps/gimp, położyć ss nr 1 na ss nr 2 i wyciąć menu z 1 ss... Jeżeli wszystko zrobisz poprawnie, tak że na ss 1 i ss 2 nie bd się niczym różnił to bd wszystko ok.(trochę kombinowania, ale jak tak bardzo Ci zależy)

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Znasz program o nazwie gimp?

Warto nim popracować ma wiele użytecznych opcji.

Po tygodniu użytkowania będziesz potrafił samodzielnie usunąć napis gordon tak że nikt nie skapnie się, że wogóle tam był jakiś napis.

Inna opcja - przytnij screena w paincie aby obciąć napis gordon.

Jeśli wyślesz mi na gg ss-a z gry sam również mogę usunąć ci te napisy.(GG 12467532)

Jeśli pomogłem rzuć mi plusik

^^

OldLFsro.png

Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji

^^

Opublikowano

Najprostsza opcja wciśnij print screen i znajdź zdjęcie w folderze Combata

W wiekszosci hackow wtedy nie pojawia sie menu i masz czysty ss (ale nie wiem czy z gordonem tez tak jest)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...