Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam się do was z nietypową prośbą otóż zaczełem sobie na Phantosie mentalkie mam 10 lvl wykonuje wszystkie misje mam czas i cały czas dostepny x2 drop i teraz pytanie do was co radzicie mam na 30 lvl stanąć budować eq czy maxowac skile lub robic boja i stanąc na 35 lvl zeby na metki dropic

mam silną wolę do powoli i do celu ;D

norvos.png
Opublikowano

Jak chcesz iść na metki, zrobić boja na 35lv, to proponuje, abyś zmienił profesje u staruszki na body'ego, ponieważ jest dużo lepszy na metki od mentala.

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Jak chcesz iść na metki, zrobić boja na 35lv, to proponuje, abyś zmienił profesje u staruszki na body'ego, ponieważ jest dużo lepszy na metki od mentala.

a może on chce grać mentalem? To tak jakbym wchodził do każdego tematu i pisał "Graj surą wp, lepsza do expa", a ktoś chciałby postać uniwersalną :s

Skoro twierdzisz, że masz silną wole to stań na 35lvl i rób tąpnięcie i silne na G1, lub P - będzie ci się później miodzio expiło. Najpierw inwestuj w broń (rib+9 30sr+) i dawaj wszystko w siłe. Defa na metki w m2 dużo nie potrzeba, zwłaszcza, że masz silne.

POZDRO

Opublikowano

Na początek możesz zostać na 12-18 i iść do m3 na riby itd może coś ciekawego wyleci , potem jak będzie cie stać do stań na 35 i na zazdry.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...