Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phoenixmt2[Pl][Dedyk]

PHOENIXMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie, z jakiegoś powodu skrypt włączający ponownie ch1 oraz auth "dezaktywował" się. Wszystko jest już ok, a problem zostanie usunięty.

ZAPRASZAMY DO GRY!

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem ja mam dalej błąd :>

Sprawdziłeś ustawienia swojego firewalla ? Zdarza się że windows 7 nie zapyta czy pozwolić programowi łączyć się z siecią i wynikają problemy. Sprawdziłem chwilę temu, nie było ostatnio żadnych przerw w działaniu procesu logowania.

Opublikowano

Bardzo fajny server, polecam!

Gram Jinno / nick MateuszKSG lvl 69++

,,Nie mam czasu na zastój

Nie mam czasu na jedzenie

Ale mam w chuj czasu na siedzenie i palenie

I mam słów zasób z niego korzystam w dwójnasób

Raz klnę jak szewc raz nie i spasuj''

Opublikowano

Prawie wszystkie bugi zostały poprawione, doszło kilka nowych przedmiotów takich jak zwój do resetowania wszystkich skilli postaci, w pełni sprawne DT a na przyszłość planujemy jeszcze więcej ! Zapraszamy wszystkich serdecznie !

Opublikowano

Powiedzcie mi co na serverze jest takiego niby fajnego? co ile sie oddaje biologa? Jest jakis specjalny drop? i co dropi w atlancie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Biolog co 1h. W atlancie to chyba tylko kilka osob wie co dropi serwr za krotko stoi :].

A serwer dobry ze wzgledu na poziom a nowe itemki zostana juz wkrotce dodane :]

Wszędzie gdzie mnie spotkacie będę miał nick :Agrameon.

81135798392254945280.png

Opublikowano

@UP

Biolog co 1h, z resztą tak samo jak wczytywanie medali ^^. Specjalny drop? Nie wiem co przez to dokładnie rozumieć ale w sumie ostatnio był on poprawiany. Z metków lecą małże, medale itp.

Opublikowano

spoko serwer ale szukam czegoś nowego

Nowego ? Przecież nasz serwer nawet tygodnia nie ma...

Serwer wydaje sie fajny tylko, czy sa na nim nowe misje?

Jest kilkanaście nowych,a w planach mamy również bardziej zaawansowane misje, takie jak cykliczne oraz grupowe, którymi, mamy nadzieje, zaciekawić graczy.

Opublikowano

Nowego ? Przecież nasz serwer nawet tygodnia nie ma...

Jest kilkanaście nowych,a w planach mamy również bardziej zaawansowane misje, takie jak cykliczne oraz grupowe, którymi, mamy nadzieje, zaciekawić graczy.

Tylko ze jest jeden problem.. Wbilem na serwa na CH1 a tam tylko 4shopy i 3 ludzi... Bo ja chce grac na serwie takim co sie cieszy zainteresowaniem graczuy a nie na takim ze sam z kolegom bede musial grac...

Ile jest srednio fgraczy ON bo teraz to tylko od zalezy czy bd gral tu czy nie;/

Opublikowano

Działa teraz serwer? Sciągnałem metka 2010 z metin.pl wrzuciłem launchera, spatchowal się, pisze że aktualna wersja, odpalam i Kanał 1: ... Kanał 2: ... 3 i 4 również.

Firewall nie blokuje. Mam 3 inne clienty priv i all działają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...