Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

kipolop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka sprawa iż mam kompa bardzo dobrego i do pewnego czasu nie zacinała mi sie gra (silkroad) oczywiscie nie chodzi o lagi. Zacina mnie tak ze jak sie ruszam to sie tak tnie i nagle jak mnie odeetnie to ide szybciej i tak mnie trzesie chara nie da sie opisac, nie przez neta bo u kumpla ma gorszego kompa niż ja i mu chodzi plynnie (ma taką szybosc neta jak ja i z tej samej firmy) chodzi cos o jakies ustawienia czy cos kumpel tez nie wie o co chodzi.Nie wiem przez co to ale proszę jakby ktoś miał kiedyś i rozwiązał ten problem proszę tu napisac.

PS. To napewno nie są lagi na 100%

Opublikowano

sprawdze czy bedzie dobrze i dam edita. Z góry thanks

EDIT

@DOWN

Niestety ale to chyba nie o to chodzi dalej sie zacina

Mógłby mi ktoś pomóc

Opublikowano

ustaw se karte na wydajnosc a nie jakosc to powinno pomóc. A gdzie? jak dostałes sterowniki to masz tam taki panel do sterowania (nie wiem jak sie to nazywa, wiem ze mój to ATI, takze mam radeona)

Opublikowano

dzieki Small pomogło tylko teraz jest drugi problem pisze mi ciagle Failed to conect to server c (10)

raz sie zalogowalem bo tego nie mialem i dzialalo plynnie ale ten problem teraz

EDIT

@DOWN

Właczam sie do gry i co 23 sekundy dostaje dc ma ktoś na to rade

Opublikowano

1. Pozmieniaj coś w ustawieniach ATI z wydajnośćią

2. Kup se inną kartę graficzną (np GeForce) oczywiście jeżeli chcesz nadal grać w siilka po tym incydencie to jedyna rozwiązanie jakie mi przychodzi do głowy .

bez gif.

Opublikowano

Wejdz w opcje w silku po kombinuj z grafiką low > middle > high jeżeli jeszcze tego nie robiłeś . i nie pisz podwójnie postów ;0 Ewentualnie 18 grudnia zbliża się nowy update który będzie wymagał nowego klijenta może po nim wszystko będziesz mial dobrze

bez gif.

Opublikowano

ale ja wlączam gre zaloguje sie nie zdąze zmienic grafiki ani nic bo za 7 -10 sekund(czasem mniej) mam dc (wczesniej dluzej czekalem zanim dc sie pojawial)

EDIT

@DOWN

juz wiem dlaczego bo ten cleaner wyczyszcza potrzebne rzeczy w Windowsie a teraz nie mam dc ale mam lagi jakis inny sposób bardzo prosze

• Dodaj nową pozycję...