Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2.Co.Kr

JaGud

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strony przez 1h z nich nie dropłem a już zrobiłem tę stronę co trzeba było pomnika dotknąć w lochu pająków a strona z best kapitana dalej w eq leż.

Jak wszedłem przez koreana to wyskoczyło coś Tip 50lv i już tego nie ma ma ktoś jakieś info dot. tego questa na tym serwie ?

Opublikowano

Gizdu może jest tak jak na PL z tą stroną. Możesz wydropić z best kapitana na 40 ale możesz ją oddać dopiero na 48.

Opublikowano

Drop na serwerze Koreańskim jest naprawdę ciężki. Dla początkujących idealne warunki... "Play Hard, Go Pro!"

Opublikowano

To po lewej to hp to po prawej nie wie nikt

I zajebałeś że dałeś pkt w dowodzenie a nie w hp ale ostatnia opcja u starszej pani to cofa

Opublikowano

No może tak jest, ale co to jest ta 3 ikonka w oknie z qmplami i czemu nie mogę wywalić tego eq co się dostaje na początek??

Opublikowano

Czyli poczekajcie... Polecacie grę na tym globalu czy też nie? Proszę o szczere wypowiedzi. Będą +

Opublikowano

no ja polecam gram tydzien narazie czytam ku silnego (m6) i zarabiam kase . Mi sie tam podoba

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...