Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2.Co.Kr

JaGud

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, dawno nie wbijałem a jak to bywa pytam o exp bota czy jakiś działa ?? Czy tylko kmr i wh i dalsze kicki co 3sec

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

@2up bo koreance maja inna strefe czasowa?

Zagraj o 3, 4 w nocy.. u nich bedzie 16 jak sie nie myle.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Zależy od neta... i od pory w jakiej grasz.

Co do sklepów są i to ich sporo w Jinno i mnie nie osłabiaj jak wbiłeś do gry po konserwacji i sklepy wywaliło...

A co do graczy myslisz że ktoś jest taki dobry na SG to tutaj wbije podobny lvl gdzie na SG jest wszystko dostepne prawie z pierwszej ręki...

Tutaj trzeba pograć aby coś osiagnąć, wiesz ile ludzi tutaj przez ten serw sie przetoczyło powbiali max 40 i sobie poszli bo wymiekali...

SG dla mnie to jest serw nawet easy nie globek... w przeciwięństwie do KR to wszystkie globki to hard chyba że start jest na nowo jakiegoś serwa to może wtedy nie...

Ale KR to KR i jak nie wiesz nic o grze na tym serwie to nie pisz...

Zawsze mile pogadam z ludzmi ale bez obietnic też mam swoje życie i ograniczony czas do grania wiec nie płakać mi tutaj.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Szczerze gram już od 2 tyg dopiero 30lvl wbiłem woj body(Aura M8) ale teraz zacząłem łowić w ciągu 5h 60 ości i 10 małż. 2x ość chodzi po 250K a małże max 700K więc zarobiłem dość sporo ale dalej za mało jak na serwer. Z expem jest w cholerę ciężko jak się nie ma pierścienie PD nie wiem jak później leci exp ale jak się ma rękawice złodzieja to idzie sporo ulepszaczy wydropić z mobów. Po prostu na ten serwer trzeba mieć w cholerę cierpliwości, ale jak się już zakupi bransolety i kolczyki smoka to myślę że gra staje łatwiejsza przy eq max +4/+5

Opublikowano

Jak znasz kssn...

Prosze nie pisz jak nie wiesz jak jest....

Pokaż na kr co do tej pory uzyskałeś lepiej pogadamy wtedy...

Moze na gg spamie wiesz ile mam zapisanych kontaktów z mpc bynajmniej

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

mhm. a i kssn to kto ci bez tego konto kupi?tak btw. juz tu nie wchodze szkoda slow. bym ss z gg dal jaki to wielce ziom spamisz ze masakra tu tylko hejcisz. zer0 bb.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...