Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2.Co.Kr

JaGud

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przy patchowaniu clienta zatrzymuje sie na 31,1 % i sie buja 31,1 na 31,2 i spowroten 31,1 i tak w kolko czekalem godzinę i nadal skakało. Mogłby mi ktos wsadzic na neta swoj folder z grą ? juz zainstalowaną i z patchowaną? wiem że to problem ale inaczej chyba mi nie wyjdzie;/

Opublikowano

To do tego koreana od KaMeRa tzn. w nim usuń folder temp

potem odpal PatchUpdater.exe

potem Metin2.exe

Problem ten jest związany z nowym patcherem na co kr

Opublikowano

Po raz kolejny gdzie expić

7k hp 300 defa body skile m4 m2 45 lvl oprócz bo gdzie bd dobrze szło?

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Witam, przeczytałem pare stron tego spamu i nie wiem o co chodzi z tym serwem? Gościu zbroje na 61 nosi na 43... to stalke bede mogl nosic na niższym lv? jak to jest? bo mam postać 78 ze słabym eq po kradzieży i nie chce mi sie grac a szukam jakiegos serwa wytłumaczcie wszystko? 10ku do G? jak to jest? gdzie najwiecej osob gra... dam + i5

@ edit: normalnie sie expi tak jak na PL czy co? ...

Opublikowano

@up

Serwer to nie to co GF zbroje i bronie mają zaniżony lvl czyli każdy + wzrasta o 2 lub 3 poziomy postaci np masz 18 lvl na kolejny lvl broni zbroi potrzebujesz wyższy lvl postaci (do tego po 18 lvl na każdy lvl broni czy zbroi trzeba 1 ulepszacz albo więcej więc ciężko jest o ulepszacze więc chodzą od 500k do 3kk i więcej) skile na G1 wystarczy pomyślnie przeczytać 10 instrukcji pomyślnie nie ma tam KU exp jest gorszy niż na PL czyli wolniej się wbija lvl przykładowo w ciągu 6h na PL wbijesz gdzieś z 30 może 25 lvl tam nie bardzo cały Is praktycznie jest na rynku więc nie trzeba wydawać kasy na IS tym bardziej że się nie da kupować cokolwiek z IS bo z europy nie ma jak płacić. Wystarczy jakiś pomysł na drop ulepszaczy opylić po zaniżonej cenie by szybko koreańce kupili i już a np wbijając 1 lvl na dzikusach droplem z 4 porcelany jak wiadomo tam porcelana chodzi po 3kk ja opyliłem za 2,5 i juz 4x2,5kk i już kasa jest dodatkowo są kości smoka itd to co na privach kupujesz za 20kk lub więcej do tego skile na G czy P kamyki chodzą tam od 80k więc skile na P to nie problem i już uderzasz na v1 czy v2 i exp leci do tego medale chodzą po 500k więc robisz postać i idziesz na medale w ciągu 2h przy dobrym dropie wydropisz z 10 może więcej mi ostatnio w ciągu 20 min. 3 dropły więc jest dobrze

W skrócie to opisałem mam nadzieję że zrozumiałeś co nie co

Opublikowano

To do tego koreana od KaMeRa tzn. w nim usuń folder temp

potem odpal PatchUpdater.exe

potem Metin2.exe

Problem ten jest związany z nowym patcherem na co kr

nadal to samo ;/

Opublikowano

Móglby mi ktoś wgrać na jakiś serwer swoj folder z grą do pobrania? Bardzo bym prosił mam problemy z patchowaniem ;/

Opublikowano

Sorka z mojej strony nic nie bd bo ja mam neta na transfer i nic nie wyślę większego sorka...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Ja Wam napisałem tutaj rozwiązanie !!

http://www.mpcforum.pl/topic/326421-dyskusjametin2cokr/page__view__findpost__p__3068582

a jak nie działą to wklejać do koreana od KaMeRa i odpalać przez kamer moda Bez patchowania

Opublikowano

Jak mam zrobić upa jak nie mam tego spol pobranego ?? Poszukajcie go w sieci

ale gówno wam to da bo to jest tak samo zabezpieczone jak kamer mod (wpkowane w siebie root, index itd)

Opublikowano

yy Kolega mnie podkusił abym kupić jakaś pieczęć wilka (nieb)

zaraz wrzucę co to za błąd. ^o^

asdazdajpg.png

PS. moj kon zdech

Dota 2 > Lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...