Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Strona Kradnąca Hasła [Hit]

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema. Krótko i na temat ^^ Ostatnio niemiłosiernie mi się nudziło, a więc postanowiłem coś zrobić. Na wstępie chciałem zaznaczyć, że NIE ODPOWIADAM W ŻADEN SPOSÓB ZA NIEWŁAŚCIWE KORZYSTANIE Z MOJEGO SKRYPTU I SZKODY NIM WYKONANE, PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ PONOSI OSOBA ŹLE KORZYSTAJĄCA Z NIEGO! Całość zrobiona w php, wszystko gotowe, wystarczy wrzucić całą zawartość do ftp. Skrypt częściowo przystosowany do własnej modyfikacji.

Aby móc korzystać ze skryptu potrzebna jest aktywacja! Wygląda to tak: wrzucasz pliki na serwer ftp i na gg 678953, czy też pw tu piszesz bezpośredni adres do nich. Ja aktywuję, a Ty możesz korzystać do woli. Dlaczego tak zrobiłem? Przed dziećmi neo wstawiającymi skrypty na inne fora podpisującymi się pod siebie jako autora.

Skrypt nie jest zapierdolony z pvpersów czy c**j wie z czego, jak to inni lubią robić smile.gif Pozdrawiam i enjoy. Chyba nie muszę dodawać, że domyślnie hasła zapisują się w pliku hasla.txt? Wgrywając pliki nadaj wszystkim chmody 777, inaczej nie zapiszą się hasła.

DOWNLOAD:
sss

SKAN:
sss

W razie problemów, czy pytań pisać tu lub gg/pw. Nie zapomnijcie o aktywacji ;f.

Edytowane przez Zagrajmarek
Opublikowano

Siema. Krótko i na temat ^^ Ostatnio niemiłosiernie mi się nudziło, a więc postanowiłem coś zrobić. Na wstępie chciałem zaznaczyć, że NIE ODPOWIADAM W ŻADEN SPOSÓB ZA NIEWŁAŚCIWE KORZYSTANIE Z MOJEGO SKRYPTU I SZKODY NIM WYKONANE, PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ PONOSI OSOBA ŹLE KORZYSTAJĄCA Z NIEGO! Całość zrobiona w php, wszystko gotowe, wystarczy wrzucić całą zawartość do ftp. Skrypt częściowo przystosowany do własnej modyfikacji.

Aby móc korzystać ze skryptu potrzebna jest aktywacja! Wygląda to tak: wrzucasz pliki na serwer ftp i na gg 678953, czy też pw tu piszesz bezpośredni adres do nich. Ja aktywuję, a Ty możesz korzystać do woli. Dlaczego tak zrobiłem? Przed dziećmi neo wstawiającymi skrypty na inne fora podpisującymi się pod siebie jako autora.

Skrypt nie jest zapierdolony z pvpersów czy chuj wie z czego, jak to inni lubią robić :) Pozdrawiam i enjoy. Chyba nie muszę dodawać, że domyślnie hasła zapisują się w pliku hasla.txt? Wgrywając pliki nadaj wszystkim chmody 777, inaczej nie zapiszą się hasła.

DOWNLOAD:

To jest ukryta treść, proszę

SKAN:

To jest ukryta treść, proszę

W razie problemów, czy pytań pisać tu lub gg/pw. Nie zapomnijcie o aktywacji ;f.

Jak to nie ponosisz żadnej odpowiedzialności skoro mam rozumieć że Ty to stworzyłeś i rozpowszechniasz :)

Więc właśnie to Ty ponosisz pełną odpowiedzialność za to :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

• 4 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...