Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukanie Wilka - Brak Rezultatów

tomkolada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu(czytaj. z min. 3-4 dni w grze) szukam wilków i nic. Nie znalazłem też zablokowanych skrzyń. Jedyną, rzeczą, którą znalazłem jest brązowa owca. Dlaczego od dłuższego czasu nie znajduję wilczków?

Korzystam z F3 i nic. Jestem w biomie górzystym, zalesionym i ośnieżonym(prawdopodobnie tajdze) i ani jednego słodziaka nie spotkałem. Dlaczego?

@EDIT Gram na Peacefulu - też się pojawiają.

Opublikowano

Ja wczoraj, z ciekawości zrobiłem nowy świat i kilka metrów ode mnie było całe stado ;d

Pochodź, poszukaj. Zrób tak jak napisał UP ale zmień peacefulla

Wszyscy zbierają -

Więc mi dawaj +

Opublikowano

Losowo się pojawiają, najczęściej tam gdzie jest dużo drzew i pojawiają się tylko na nowo odkrytych terenach. Sam znalazłem 3 w jednym miejscu, czyli chyba standardowo.

redsto10.png
Opublikowano

Oswietl domek, las itp.

Zmien Trudnosc na Easy

Przespij noc i powinny sie zrespic ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Drzewa, Śnieg, Pochodnie (na drzewach aby śnieg za dużo się nie stopił) przyjdą :) daj na większym terenie te pochodnie. Daj Easy,normal,hard. Wilki chyba nie występują w Peacefull.

Wilki lubią oświetlony i śnieżny teren.

Opublikowano

[quote name=Templariusz ^^' timestamp='1301839926' post='2285090]

Wilki chyba nie występują w Peacefull.

Jak się nie znasz to może się nie wypowiadaj? Występują na Peaceful.

redsto10.png
Opublikowano

powiem ci , że jeżeli masz świat z wersji 1.3 to musisz iść na nowe tereny na śnieg . ja tak zrobiłem i znalazłem jednego bo jednego ale jest. Szukałem potem z dwie godziny i nic.

Porada ode mnie To:

Zrób nowy świat

zbieram +

Opublikowano

Wilki występują w lasach.

Mi same do domu przyszły.Gram na peaceful.Było ich 7,zabiłem wszystkie a następnego dnia przyszło ich 4.

Pozdrawiam.Trudnośc tu nic nie ma do rzeczy.Szukaj ich w lasach lub czekaj az same przyjdą.

PS:Jeśli pomogłem daj +.

Opublikowano

Ja pamietam ze mialem jeden save na ktorym bylo wiecej wilkow niz owiec i krow razem wzietych ale juz na drugim save nieumialem ich za zadne skarby znalesc.

2ec207o.png

Jak pomogłem daj +. To nic nie kosztuje, a jak motywuje ;)

(O_o) (o_O)

Opublikowano

Poczekaj sam przyjdą.Zbuduj sobie dom w jakieś wyspie-Jungle.Mi same przyszły.Lub jak naprawdę tak chcesz to sobie sciągnij Toomanyitems i mobgui.I sobie sam zrobisz miejsce ich spawnu.

Opublikowano

Zobacz

http://www.youtube.com/watch?v=iB5IYI1o6AU

Respią się tylko na parametrze Y, większym bądź równym 70

Ja mam takiego farta, że respi mi się 2-3 przy chacie :D

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Opublikowano

Ale wy jesteście głupi. Jeśli chodzicie po mapie to macie MNIEJSZE (!) szanse na znalezienie... -.-

Moby teraz respią się koło nas...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

a mi mendy koło dużej góry biegały - 3, fart niezły, tym bardziej że szukałem ich jakieś 5 min ^^

Ale glupi ten wilk jest, sam go nie polecam :P

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...