Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Myko][Dl]Mini Koxp By Atrox & Lubudubu1010 V2.0

Atrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiana nazwy nic nie daje.Kolega też na swojej postaci próbował i również ban.Zna ktoś może bardziej bezpieczny program?

A czy to że mini koxp jest na jednym dysku z ko wpływa to na jego wykrywalność?

No kurcze... nie rozumiem... Przez cala noc chodził bot na USKO i nie ma bana.. Tak więc Atrox, dopisz do postu, aby na USKO nie uzywac.

So, so, so wersja na USKO nie będzie dalej rozwijana, bo po co- ? Koxpow od zawalenia jest. Może się wezmę jeszcze za MYKO, ze względu malutkiej ilości botów (a nawet jej braku) ale to nie wiem Minecraft wciąga jak makaron knorra :]

ot19nl.jpg

baner6.gif

Opublikowano

No kurcze... nie rozumiem... Przez cala noc chodził bot na USKO i nie ma bana.. Tak więc Atrox, dopisz do postu, aby na USKO nie uzywac.

So, so, so wersja na USKO nie będzie dalej rozwijana, bo po co- ? Koxpow od zawalenia jest. Może się wezmę jeszcze za MYKO, ze względu malutkiej ilości botów (a nawet jej braku) ale to nie wiem Minecraft wciąga jak makaron knorra :]

Zrobione, zmieniłem wszystkie nazwy tematów z botem.

Szkoda, że na USKO nie wyszło... Ścigne Lubu, żeby dokończył finalnego bota

@Down. Z takimi pytaniami to proszę do "Prośby, pytania, problemy..."

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...