Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postmaker

vilax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można otrzymać rangę ''Postmaker''. Zauważyłem że bardzo dużo ludzi ją posiada i ciekawi mnie to. :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

pisać, pisać i pisać

a najlepiej nauczyć sie czytać bo temat niejednokrotnie przewijał się przez forum , tylko przeglądnąc tematy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Od 800 postów jest postmaker. Od 500 pro user. Wyżej są tylko rangi działów - KidMod>Moderator>Global Moderator>Administrator.

I rangi poboczne: Programista, Gold Member, Elita, Blue member [?]

Opublikowano

a ELITE?????

widzialem kogos z taka ranga na zielono ona za co jest?

<Ja zaraz ProUser ^^>

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

tak

800 postów+ i masz Postmaker

Nic nie daje, zmienia tylko kolorek i rangę

@UP

Ktoś, kto zrobił wiele dla forum, 10-tki nieprzespanych nocy,

Najczęściej zdegradowani/emerytowani Admini :unsure:

Opublikowano

Nic nie daje, zmienia tylko kolorek i rangę

Pewny jesteś ? ;>

Może banować, widzi dział w AZ*, może pisać w zamkniętych tematach, oraz nie ma paska warnów.

*AZ - Administrators Zone

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

@NISMO

albo konkursy jakieś też są na gold membera i silver membera czy tam blue :P

Ew. przyjaciele administracji forum mają Elitę. Tak naprawdę to czy to coś zmienia ? Przeczytasz post pijawki tak samo jak postmaker'a i zwykle postmaker'om się nie chce dużo robić, żeby napisać tego posta w przeciwieństwie do pijawki, która musi ciężko pracować na reputację i sporo napisać, żeby wgl ktoś przeczytał :P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

co dany user może robić na forum zależy tylko od grupy do której należy, każda grupa ma swoje przywileje/dodatki a oprócz tego każdy może mieć nadane specjale przed Admina ( tytuły, rangi czy nagrody ) , albo dziedziczyć przywileje z innych grup jeśli i do takich należy ( moderator, kidmoderator, Elite, global moderator itp )

napisanie nawet tysięcy postów nic nie da bo nadal będzie się miało takie sama prawa i przywileje na forum jakie ktoś kto dopiero się zarejestrował na forum

zresztą jak ktoś rozumie znaczenie słowa awans i wie jak na to zapracować to i wie że tylko w ten sposób można zyskać dalsze przywileje, grupy czy rangi związane z forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Czy Postmaker może zamykać tematy?

napisanie nawet tysięcy postów nic nie da bo nadal będzie się miało takie sama prawa i przywileje na forum jakie ktoś kto dopiero się zarejestrował na forum

Czytaj posty do końca ziom

POZDRO

Opublikowano

@NISMO

albo konkursy jakieś też są na gold membera i silver membera czy tam blue :P

Ew. przyjaciele administracji forum mają Elitę. Tak naprawdę to czy to coś zmienia ? Przeczytasz post pijawki tak samo jak postmaker'a i zwykle postmaker'om się nie chce dużo robić, żeby napisać tego posta w przeciwieństwie do pijawki, która musi ciężko pracować na reputację i sporo napisać, żeby wgl ktoś przeczytał :P

Ja mówiłem o randze Postmaker. Może i daje tylko jakąś krztę szacunku, ale nic poza tym <_<

Pewny jesteś ? ;>

Może banować, widzi dział w AZ*, może pisać w zamkniętych tematach, oraz nie ma paska warnów.

*AZ - Administrators Zone

Mówisz o Elicie czy VIP ? Ja mówię o Postmaker ;>

Opublikowano

Elita może zamykać i otwierać swoje tematy w dowolnym dziale. Widzi i może pisać w AZ (Admin Zone). Do tego ma powiększoną skrzynkę odbiorczą, dodatkowe miejsce na pliki, może edytować tło w profilowym "o sobie". No i oczywiście posiada zielony kolorek. To chyba wszystko.

Jeszcze ktoś ma jakieś pytania ? :) (oczywiście związane z rangą)

f.png

Opublikowano

Elita, VIP

Nie wiążą się te rangi z ilością napisanych postów :)

Najczęściej jest ta ranga dawana jako nagroda.

Do tego dochodzi jeszcze Gold Member którego można wygrać w jakimś konkursie.

O to jest możliwości :

goldd.gif

@topic

Postmaker nie ma żadnych możliwości .

Jedynie różowy nick .

9368_gold.png

Opublikowano

Elita może zamykać i otwierać swoje tematy w dowolnym dziale. Widzi i może pisać w AZ (Admin Zone). Do tego ma powiększoną skrzynkę odbiorczą, dodatkowe miejsce na pliki, może edytować tło w profilowym "o sobie". No i oczywiście posiada zielony kolorek. To chyba wszystko.

Jeszcze ktoś ma jakieś pytania ? :) (oczywiście związane z rangą)

za co ją można otrzymać ( nie odpisuj za ciężką prace :D )

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

może dokładniej kolor nicku się nie zmienia normalnie, kolorowy widać tylko na liście Użytkownicy przeglądający , czyli głownie statystyk odwiedzin , danego tematu, pod forum czy całego forum i tyle

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ja to raczej na ten temat nie powinienem się udzielać. Jeżeli zrobisz dla forum coś, co spodoba się Administracji, to zostaniesz nagrodzony w ten sposób. Nie ma tutaj konkretnej definicji. Zakłopotałeś mnie powiem Ci szczerze ... zapytaj Administratora (najlepiej kokosza) :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...