Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co Zrobic Z Zp?

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym kupił tak: jeśli nie masz awm czy coś to wymień na gp i kup tę awm chyba ze jak wolisz awm camo to wymien za kupony. Kup spopa bądż stara lub murzyna. A reszta to paczki i kamizelka. Jeśli chcesz fajnie wyglądać kup beret bardzo fajnie to wygląda na postaciach płci męskiej. :) Myślę że pomogłem

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Ja osobiscie zamienilbym 100k ZP na gp i kupywal skrzynki za gp obojetnie jakie zeby miec cupony pozniej za 90 wymienisz na jakiegos pro wejpona np m4 gold

Jak to się robi?

Opublikowano

Nie kupuj m4 adv za bp kupisz m4 silver a to to samo ! ;/ losuj moze wylosujesz duzo kuponow ^^ postaci nie kupuj poco co oone ? ;/

-Weź za bp m4 SILVER

-Losuj zalezy co lubisz ale zeby dało sie kupony wylosowac !!

-Wylosowujesz 100 kuponow kupijesz golden ;))

ja dokładnie tak zrobiem z swoim kontem na ktoreym teraz gram !!!

i mam m4 silver jakies bronie na dni golden i wylosowalem jak losowalem kriss'a

;)

Opublikowano

Kupuj Stara bądź Spopa, osobiście polecam Spopa, ponieważ, trudniej trafic, szybszy, wyżej skacze... ;)

Potem za bp me silver, lub kałach silver, co kto woli :D

a potem losuj, najlepiej awm- r.d ,a jak nie, to co tam chcesz.. a potem CombataAxe'a za kupony (pernamenta) :D

Pozdro, ja bym tak zrobił...

Opublikowano

Ej a awm r.d rozni się czyms od awm camo?

I czy m4a1 rozni sie czyms od m4a1 gold?

PS:Oprocz wygladu

Opublikowano

Polecałbym w pierwszej kolejności kupić SPOP'a, aby dostać ribbona.

Następnie, tak jak powiedział luuki12 - awm, jeśli nie masz.

Za BP kupić kałacha silver, a za reszte BP (3100) wziąść reset K/D i W/L za 2300 BP, jeśli masz K/D poniżej 2.0. (KD +2.0 i więcej = riboon)

Ew. jak już masz KD 2.0 lub więcej to weź sobie m4 silver - dobra i fajna broń (według mnie).

Losuj AK Knife.

Następnie kup kamizelkę.

Dodatkowo polecam beret zielony, a jeśli masz powyżej "złotej pałki" - to czerwony.

Za resztę ZP polosowałbym sobie M4 spring i dual uzi. Może bym wylosował.

Jeśli zebrałoby mi się 50 kuponów, wziąłbym Combat Axe na Perma. Gdyby zostało jeszcze mi 80 kuponów - wziąłbym Desercika Gold. W przeciwnym razie nic, zbierałbym do 80 kuponów i za jakiś czas dopiero Deserta wziął.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Mam m4a1,ak 47 awm.a dobze mi sie gra krisem i customka ale nie mam zadnego dobrego pistola.

Opublikowano

Kriss - dobra broń. Customek też.

W takim razie moim zdaniem losuj, co chcesz.

Temu i temu dałbym po równo %. ;)

Zrobisz, jak uważasz.

Najpierw zdecyduj, z czym Ci się lepiej gra.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

A również mam pytanie co do 100k zp ile by to kosztowało i przez co kupic je.(chodzi mi o najbardziej opłacalną opcję kupna zp)

10309579_1_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...