Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2.Us

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy gra ktoś na Metin2.us. Nie chodzi mi o privy tylko o normalną wersję ściągniętą ze strony metin2.pl gdzie możemy wybrać również kraj gry.

Proszę o odp.

Opublikowano

Witam.

Czy gra ktoś na Metin2.us. Nie chodzi mi o privy tylko o normalną wersję ściągniętą ze strony metin2.pl gdzie możemy wybrać również kraj gry.

Proszę o odp.

Jak to?

Metin2 US ściągnięty z metin2 PL?

Napisz zrozumiale.

Opublikowano

Też tego nie rozumiem.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

On sie pyta no bo na stronie metin2.pl mozna zmieniac kraje.Moze nie zapamietal strony tylko pamietal ze kraj zmienil z polskiego na usa

Ja gralem,nie gram bo ekipa odeszla :(

sstwc.jpg

Opublikowano

Metin2.US od firmy z8games jest bardzo fajnym serwerem na ktorym sa niskie ceny ( takie jak byly na PL 2 lata temu ) , duzo eventow i wiele atrakcji ktorych nie ma na PL . Duzo wolnych spotow , malo noobkow . Serwer polecam ! :)

Opublikowano

Może ktoś podać dokładne różnice między PL'em? Gra tam dużo ludzi? Raty są zmienione czy takie same jak na PL'u? Co można ciekawego dostać za misje? Po ile chodzi tam mniej/więcej czarowane ostrze? Planuję zagrać tam surą WP :). Słyszałem, że do 20 lvl są misje co dają 90% expa, a potem? Też dają więcej niż 10%? Za odpowiedzi daję +

Opublikowano

PL

-wysokie ceny

-noobki , hackerzy

-nie miła atmosfera

-chamstwo

US

-niskie ceny

-miła atmosfera

-0 oszustów , nobów

-miły exp

-dużo eventów

Opublikowano

Dobra dzięki, a dorobić się na takiego załóżmy FMS +9 sr ~20+ można? I słyszałem że ponoć dmg aury i silnego są zmniejszone... Czy to prawda i czy Czarowane ostrze też zmniejszyli? Jak łatwo zarabiać na początku? Z góry dzięki.

Opublikowano

Są tam dwa serwery... Po za ludem różnią się czymś? Na którym lepiej zacząć grać? Odrazu mówię że będę grał w Jinno :)

Opublikowano

Dodatkowo na us są misje 99% exp

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...