Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Overkiller 3.0

xSebulkax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ściągnołem hacka ale wersje 2.0 i kurna nie działał więc go usunołem a teraz ciągle nie moge gry włączyć ponieważ wyskakuje xtrap prosze o pomoc dam +

Pisze poprawnie po polskiemu.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam ratio 1.8 bez cheatów, chce spróbować na hackach ;D A czy za wcześnie to tylko ode mnie zależy.. Lubie cheatować :)@EDIT, to wytłumaczysz ?

napisz na gg do mnie to wytłumacze 35001558

JEŚLI POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Czemu ktos nie wrzuci wszystkiego co jest potrzebne do wlaczenia cheta wraz z cheatem w 1 oknie i wyjasni by nie bylo problemow kazdy by mial jasnosc mi zalezy na wallhacku tylko niechce by cheat gral za mnie zabijajac na hita chce pograc z ulatwieniami a nie biegac trzymajac przycisk myszki jak ktos ma to niech zapoda z wyjasnieniami bo ja zielony . moge nawet zaplacic jak cheat dziala w 100% i bede dostawal nowe wersje gdy wyjda updaty . pozdrawiam

moje gg : 5738815

Opublikowano

UP

Czym mniej osób wie jak to włączyć tym lepiej ponieważ Ci co nie umieją włączyć to 90% są to dzieci, które nie myślą i nie umieją zobaczyć kilka tematów niżej gdzie jest ten Injector...

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Gdy dodaje hacka do injectora to i uruchamiam grę to wyskakuje mi injection failed mam windows 7 ultimate czy może być to spowodowane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...