Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ah ci zlodzieje

11filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby to forum jest uczciwe ale jak uzylem waszego NoDC to shakowali mi konto jeszcze beszczelnie piszali ze to konto mam od kolegi.Zastnowcie sie co robicie jagbyscie sie czuli jak by was hakcneli.To jest zwykłe przestepstwo i zastanowcie sie nad swoim postepowaniem czy to az takie przyjemnne jest?

Opublikowano

tu wszystkie hacki są skanowane... chyba cos ci sie pomyliło tu nie ma zadnych virów czy czegos tam. Słyszałem ze istnieje jakis hack na logi i pasy w grze, wiec moze padłes ofiarą tejże hacku

Opublikowano

JA zawsze gdy ściągne plik z byle krórego forum to skanuje... a jeszcze jedno. hmm słyszałem że ponoc jest hack na twoja postac przez party w silku ale jak to nie wiem... i nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

1. Nie bierz programów/plików od osób mających 1 post

2. Zawsze sam skanuj pliki.

3. Masz 100%, że z tego forum masz vira?

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

zgadzam się z Sandro... mojego kolege tez okradli jakiś tydzień temu... ale gra dalej hehehe bo kase mu porzyczyłem ... wiesz ile on stracił??? i jakoś nie płakał.

Opublikowano
niby to forum jest uczciwe ale jak uzylem waszego NoDC to shakowali mi konto jeszcze beszczelnie piszali ze to konto mam od kolegi.Zastnowcie sie co robicie jagbyscie sie czuli jak by was hakcneli.To jest zwykłe przestepstwo i zastanowcie sie nad swoim postepowaniem czy to az takie przyjemnne jest?

a z jakiej wyszukiwarki korzystasz ?

Opublikowano

Jeśli kolega sie skarży powinniśmy mu pomóc .....

podaj linka z którego noDC wziąłeś przeskanuje i najwyżej sie to zgłosi szanownej administracji .....

Pomogłem????? ............... pofatyguj sie i OCEŃ MNIE to nic nie kosztuje

Slipknotub.jpg

5052.gifLinkinparkfan.jpg2667is7.png6081.png

walkafx7.gif1880979639472d868bea124.gif

Opublikowano

Fajna masz postać ziomek teraz mam czym pograć ;]

Myslisz ze nie mamy co robić tylko krasc twoje hlev 10 postac ?

Jeden zlodziej nie jest calym forum wiec zastanow sie jeszcze kilka razy zanim napiszesz takie oskarzenia

Opublikowano

Dam ci kilka pkt. na to aby cie nie okradli

1. Miej swoje konto a nie od kolegi

2. Nikomu nie podawaj id czy ps

3. Nie poieraj plikow od nieznanych osob

4. jesli chcesz pobrac plik spytaj sie kogos czy sam tego uzywa ( pytaj zaufanych osob np. koks lub homster)

5. Patrz czy jest skan

6. Jesli jest skan pobierz a nastepnie sam przeskanuj

Te 6 pkt. napewno cie uchroni przed hacknieciem

• Dodaj nową pozycję...