Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra paroma postaciami na 1 komputerze

wto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grać 2 postaciami na 1kompie można także załorzyć nowego użytkownika bedzie do tego potrzebny minimalizer ja tak robiłem kiedys jak jeszcze na globie grałem.

Opublikowano

no właśnie wystarczy nowy użytkownik niż bawić sie w Virtualne ... sam grałem tylko ze 5okien na jedym pulpicie ;P :P jak pomagałem kumplą dobijac lvl ;D a tak to tylko 2-3

Opublikowano

Skoro takie chojraki jesteście to napiszcie jak to zrobiliście, bo ja u siebie próbowałem i lipa. Mam SP2, używałem travis minimizera i minimizera BoR teamu, ale z żadnym nie udało mi się włączyć drugiego MU kombinując z użytkownikami...

Panie wto te odpalone w Virtualboxie aplikacje nie działają jakby chciały, a nie mogły? Ja używałem Virtual PC i tam MU chodzi paskudnie...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

banner1.gif

Opublikowano

Tu proszę bez unoszenia się :).

A tak wogule przyłączam się do pytania może jakiś mały tutek był bym bardzo wdzięczny

Pozdrawiam

Rekrut
Opublikowano

Wiec jeżeli chodzi o działanie na sp2 to chyba wyraznie napisalem Wykluczone aczkolwiek napewno sa jakes bajery na działanie w sp2 -.- . jezeli mu sie otwiera i chce chodzic ale sie obraz niepokazuje wystarczy zmienic we właści wosciah na 32 bity i w virtualu tez na 32 bity i na 800/600 innaczej dupa blada nastepnie zaznacz 3D bo zapszeproszeniem jak ci lami to żes korwa nawet tego nienacisnol

jak bym miał dobry program do filmowania kompa to bym nagrał szczegułowo jak i co po kolei kliknac.

jak macie wonty może pokaże screena ze sam na wielu muuuu siedze jak niewiezycie

latwiej osądzać pokazywać wyższośc niż samemu cos stwożyc co sie przyda i pomoze

sory za błędy jestem nieukiem :P

Opublikowano

wto nikt Cię nie krytykuje. Ja i Piko poprosiliśmy o podanie sposobu z przełączaniem użytkowników w windowsie tych panów, którzy napisali, że działa dalej ten sposób uruchamiania kilku klientów, ale jak widać nikt się nie kwapi... Taki już jest polak(nie każdy, rzecz jasna).

Apropo SP2... Ja używam virual machine firmy Microsotft i strasznie muli... Spróbuje zastosować się do Twoich zaleceń, może to coś pomoże :).

Pozdro

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

banner1.gif

Rekrut
Opublikowano

No niestety niewiem jak sie bawi przełanczanie użytkownikow dla mie to jest jakes smieszne bo jak sie coś dzieje to ciężko opanować np 2 uruhomionych partycji dlatego moim zdaniem jest lebszy virtual mozesz robac na kazdym zainstalowanym windowsie bez bawienia sie w wyloguj zaloguj przelacz bo to niezamiła zabawa :P

Jeżeli chodzi o virtual to wiecej chyba patentow na dzialanie nieznam jezeli macie mozliwosc to mozna ustawic także 64 bity w właściwościach ale nieprobowalem niewiem :P

Rekrut
Opublikowano

Jak włączysz virtuala to zaznaczasz kompoter ktory chcesz odpalic i klikasz wyzejtaką zębatke żultom i tam beziesz mial na dole Enable 3D acceleration zaznacz to i ok :]

Opublikowano

Cóż...

Wszystko jest fajnie, póki nie przełączy mi myszki do VirtualBoxa, co powinienem zrobić, ażeby myszka ciągle chodziła płynnie z okna do okna?

@down

I jaki dodatek zainstalować?

Możesz dać mi na PW upload z Chaos Botem?

Spoko, warto będzie się pomęczyć, żeby trzasnąć kilka mu na raz ;]

Rekrut
Opublikowano

Jak włączasz już windowsa i jak ci sie już odpali to by spowrotem na główny przełaczyć naciskasz H+Ctrl

jak ze 1 razem niezalapie to naciskasz do bulu potem w oknie windowsa masz na goze w rogu

Maszyna l Użądzenia l Pomoc

Naciskasz użądzenia rozwinie sie rulonik i naciskasz na samym dolku >> Zainstaluj Dodatki ( Guest Additions )... <<

tak wogule masz na goze napisane i na filmiku jest pokazane

Wjedzcie żę to niejest proram przystosowany do mu czyli po zrobieniu tego co napisałem czeka was jeszcze męczarnia z botami itp żeby np EE bufowal na virtualu a na głownym sm walil to nie do konca takie proste :P

aczkolwiek osiagalne

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

Chaos bot : http://rapidshare.com/files/224328844/Vers...d_Doku.zip.html

jezeli ee na buff ustawiasz to operacje typu korw..jak tu pszelaczyc na glowny i zminimalizowac nie sa problemem :]

SKAN CHAOS BOTA :P niechce mi sie screana wżucać

Service load: 0% 100%

File: Version_2[1].0_Bot_and_Doku.zip

Status: OK

MD5: c14cfd59d5aa7a8f5f3800d6c771a335

Packers detected: PE_PATCH.UPX, UPX

Scan taken on 22 Apr 2009 09:29:41 (GMT)

A-Squared Found nothing

AntiVir Found nothing

ArcaVir Found nothing

Avast Found nothing

AVG Antivirus Found nothing

BitDefender Found nothing

ClamAV Found nothing

CPsecure Found nothing

Dr.Web Found nothing

F-Prot Antivirus Found nothing

F-Secure Anti-Virus Found nothing

Ikarus Found nothing

Kaspersky Anti-Virus Found nothing

NOD32 Found nothing

Norman Virus Control Found nothing

Panda Antivirus Found nothing

Quick Heal Found nothing

Sophos Antivirus Found nothing

VirusBuster Found nothing

VBA32 Found nothing

Opublikowano

To teraz wytłumacz... dlaczego 2 różne skany tego samego pliku różnią się -.-

Plik Version_2_1_.0_Bot_and_Doku.zip otrzymany 2009.02.25 03:38:56 (CET)

Obecny status: zakończono

Wynik: 2/39 (5.13%)

Antywirus Wersja Ostatnia aktualizacja Wynik

a-squared - - -

AhnLab-V3 - - -

AntiVir - - -

Authentium - - -

Avast - - -

AVG - - -

BitDefender - - -

CAT-QuickHeal - - -

ClamAV - - -

Comodo - - -

DrWeb - - -

eSafe - - Suspicious File

eTrust-Vet - - -

F-Prot - - -

F-Secure - - -

Fortinet - - -

GData - - -

Ikarus - - -

K7AntiVirus - - -

Kaspersky - - -

McAfee - - -

McAfee+Artemis - - -

Microsoft - - -

NOD32 - - -

Norman - - -

nProtect - - -

Panda - - -

PCTools - - -

Prevx1 - - -

Rising - - -

SecureWeb-Gateway - - -

Sophos - - -

Sunbelt - - -

Symantec - - -

TheHacker - - -

TrendMicro - - -

VBA32 - - Trojan-Downloader.Autoit.gen

ViRobot - - -

VirusBuster - - -

O to mój skan

Opublikowano

tu sie nie ma co tlumaczyc - jesli bot byl pisany w autoit to bedzie zawsze wygladal podejrzanie, skoro ingeruje w aplikacje zmuszajac ja do dzialan cyklicznych typu klikanie myszki czy spacji to juz z punktu widzenia systemu jest plikiem podejrzanym. zamiast pisac takie bzdury poczytajcie moze troche teorii dzialania systemow operacyjnych. nie mowie ze jest czysty na 100% ale zarzucanie komus ze wciska jakis shit w kod to tez troche nie na miejscu jest. tym bardziej ze skan pokazuje ewidentnie autoit

que?

Opublikowano

Sorki niewiedziałem jak przeskanowac pliki wypakowane to przeskanowałem paczke

Z gory przepraszam

NIECHCECIE NIEZCIAGAJCIE UZYWAM TEGO JUZ DLUGO CZASU WZUCILEM MOJA WERSJE KTORA ZASSALEM NIEDAWNO Z TAD -.-

Opublikowano

znacie jakiś sposób, żeby zwiekszyc wydajnosc VirtualBoxa? Odpaliłem w ten sposób 2x globala na laptopie (core 2duo @ 1.7 GHz, 3 GB ram, Radeon HD 2600) ale te w virtualu ma z 3 klatki na sekundę :X Autobuff w takich warunkach nie nadąża z bufowaniem, w praktyce elf bufnie raz na 5-10 sekund, wiec takie party długo nie pociągnie. Są może programy tego typu co umożliwiają lepszą emulacje gier?

Opublikowano

Niema takiej opcji ze po zaznaczenu 3D kratkuje ci

3D poto jest zeby poprawic działnie ja na 5 windowsach latam i nawet małe przykratkowanie mi niepoleci :P

>>>>>pomęcz sie troche<<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...