Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

! Granie Paroma Postaciami

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIAŁA ZARÓWNO POD MS JAK I POD MU online Z tym że w mu online można odpalić 5/6 acc naras i zero problemow jak na moj komp

SuperSaja

moj nowy nick w mu season 4

Wszyscy zadają pytanie jak to zrobić ja znalazłem sam patent choć dużo ludzi już to używało :]

Gram na 2 kontach niemam za dobrego kompa 4 rdzenie 2 giga ram gforce 8600 gt itp i jakos bez zadnych problemow botuje jeszcze w wowa pykcze przyokazi zero problemsow

Do żeczy:

1UP PROGRAMU . Zciągamy VirtualBOX PL > http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&amp...irtualBox+2.2.0

2. Po zciągnieciu i zainstalowaniu otwieramy go

3. klikamy to

71400291.png

4. Potem otwozy sie nam takie okienko \/

69930642.png

Potem Jak wpiszecie nazwe odKryje wam sie next i naciskacie :]

Nastepnie otwozy nam sie to \/

93240912.png

29891283.png

15036493.png

5. Przypuśćmy że te [ ooo ] To partycja jaką my zakładaliśmy \/

19974679.png

6. Pokaże nam sie okienko z komputerem który zrobiliśmy

Klikamy next / next / Finish niemusimy patrzeć co tam pisze poprostu klikamy odrazu ! Nic niezmieniamy !

57019102.png

Dalej musicie trohe sami sie postarac

Tu macie jak zrobic zeby windows ruszyl \/

12379902.png

Nastepnym krokiem sa sterowniki na naszym wirtualnym windowsie \/

82326872.png

Instalujemy to co tam wyskoczy no i trzeba zrebotowac nasz wirtualny komputer

Nastepny ostatni krok z mojej strony to ustawienia takie aby dzialal MS

Zamykamy całkowicie wirtuala i otwieramy znowu virtualBOX [ nieklikamy wirtualnego windowsa ]

Opis co dalej znajduje sie tu \/

89503744.png

USTAWIENIA WŁAŚCIWOŚCI MUSZĄ WYGLĄDAĆ TAK \/

85509084.png

To wszystko reszta instalacji ms-a i reszty nażędzi należy do was

Życze miłej gry

Opublikowano

ladnie przejzyste napisane lecz w mojej opini zbedne bo juz byl temat o tym

tut> 9/10

przydatnosc 3/10

Opublikowano

bo to jest jak komp po formacie musisz wszyzstkie sterowniki directy frameworki itp od nowa wgrac

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec dlaczego nie mam opcjji 3d accellerator i dlaczego jak chce zainstalowac te dodatki to nic mi sie nie pokazuje

Pozdrawiam

aha i jeszcze do tego pisze innetek virtualbox a tu jest napisane sun vxm virtualbox a przeciez sciagnalem ta sama wersje

ok juz mam po prostu w tym artykule powinna byc podana wersja 2.2.0 a nie 1.5.6

pzdro

Opublikowano

Aha zapomiałem napisać żeby niewłazić na 1 chanel do targowiska bo za duzo ludzizeby zeby takie cos pociągnol chyba ze na sklepik sie uda wam wbić to ta :]

Albo afk ale żeby tradować wbijajcie na inne chanele :P

Opublikowano

wszystko ci pojdzie wazne jest tylko JAK tzn. ile lagow itp

tak musisz winde instalowac (ja polecam linuxa gentoo)

Opublikowano

Lepszy VMware Workstation, ale mniejsza oto. Może mi ktoś powiedzieć czy to nie jest przypadkiem nielegalne w świecie maple, bo jak uruchamiam maple na 2 systemie to mi wywala błąd, że użyłem hackerskieo oprogramowania?? Za trzecim razem dostałem bana na mieśiąc -.-". A tak na marginesie, to na ile, bądź jaki ban jest po tym na miech?

GG:5070845

Nick w EMS: PrzemekThief

Opublikowano

nie wiem jak u ciebie ale u mnie jest już hack shield wiec... moze musisz zuaktualizować mapla

Opublikowano

Nie nie chodzi tylko o to że na każdym zrobionym wirtualu musi być inny ip polecam >> AOL <<

bardzo dobry ip changer nic neta niezzera praktycznie ja tam niemam problemow :P

Jeżeli z innego powodu wywala to niemam wogule pojeci jak wam pomuc trza pokąbinować testerem gry :)

POZMIENIAJCIE W WŁAŚCIWOŚCIACH NAPEWNO COŚ POMOŻE

albo inna wersja link podaje bez spacji bo zablokowane linkowaie

-->http://download.chip.eu/pl/VirtualBox-2.1.4_213097.html

skopjujcie bez tej stżalki

Opublikowano
Gram na 2 kontach niemam za dobrego kompa 4 rdzenie 2 giga ram gforce 8600 gt itp i jakos bez zadnych problemow botuje jeszcze w wowa pykcze przyokazi zero problemsow

Jesli to jest slaby komp to... ja pierdole stary ja mam 1 rdzen 1.80ghz czy jak to sie psize i bym ci dupe wylizal jak bys mi oddal swojego kompa hahahaxDD

f967ac5675c8d2f7.jpg

Opublikowano

Wywnioskowalem z tego, ze jesli w jakikolwiek sposob z jednego IP bedzie ktos probowal polaczyc sie dwoma postaciami naraz ma bana, tak ?... A zalozmy, ze jesli ktos jest zalozycielem bramki proxy, ktos laczy sie z nami i ma nasze IP i obydwoje polacza sie ze swoich oddzielnych kompow do mapla to dostana bana?

W ogole moze byc tak, ze 2 osoby maja wlasnie w ten sposob to samo IP, czy nie ma takiej opcji i zawsze kazdy ma inne (wchodzi w role tylko polozenie geograficzne) ?

Opublikowano

zobacz:

dana osoba posiadajaca komputer podlaczony do sieci bez zmiennego ip ma tylko 1 adres ip w zwiazku z tym robiac wirtualnego kompa ten wirtualny nie bedzie mial dostepu do sieci

jesli ktos ma sieciowke to mozna zadzwonic do operatora i poprosic o kilka adresow (ja np mam 20 na 1 urzadzenie i 5 gniazdek :D)

Opublikowano

Jesli naprzyklad 2 osoby lacza sie przez bramke proxy, ale jakims programem, np. easy2gamepro biorac IP, haslo itp. z jakies stronki aby sie polaczyc to oby dwie osoby beda mialy to samo IP? Lub gdy jakies 2 osoby lacza sie w tym samym czasie do tej samej bramki proxy to beda mialy to samo IP?

I poprosze o jeszcze jedna krotka i zwiezla odpowiedz. Czy dwie osoby z oddzielnymi kompami bedace na obu roznych polkolach swiata moga miec to same IP, czy jest w ogole taka mozliwosc ? (niech ktos odpowie: moga / nie moga). Z gory TY za info.

@Athis

jesli ktos ma sieciowke to mozna zadzwonic do operatora i poprosic o kilka adresow (ja np mam 20 na 1 urzadzenie i 5 gniazdek )

czyli jesli bys chcial dac komus mozliwosc, zeby polaczyl sie z twoim komputerem (proxy) i zeby mial twoje IP to mozesz zezwolic na takie cos 19 osobom tak ?

Opublikowano

no niby tak ale po 1 nie pozwolilbym po 2 mam wew. ip

@down

raczej mozna miec bo nawet sa przypadki gdy 2 osoby z bloku w jedna gre graja jedna wylapie bana to druga moze juz nie wbic

Opublikowano

A tego akurat niewiem po zainstastalowaniu na virtualBox windowsa odrazu zciągnolem aola tak że niemam zielonego sprawdz na tescie postaci w gze :P czy to takie ciezkie

Jak na tescie postaci dostaniesz bana to ci sie nic niestanie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...