Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku prosił bym Drogich moderatorów/Administratorów o przeniesienie tego tematu do dobrego działu a nie usuwanie go Dziękuję!

==================================================================================================

Witam otóż może parę osób pamięta grę "RFL 1 " "Run For Live" nie jest to popularna gra ponieważ była robiona przez program RPGMAKERVX ale już niedługo powinny pojawić się {Beta} gry "Run for Life 2" Zostajemy nadal przy owej grafice jaką jest szlachetne 2d... Jak pamiętacie powiadałem iż grafika nie ma znaczenia nadal podtrzymuję tą wersję liczy się grywalność po długich namysłach po ponownym zagraniu w RFL 1 naszła mnie chęć na zrobienie RFL 2 co w niej będzie? Jakie są na dziś plany? otóż tak:

Zostaną wprowadzone:

1. Zupełnie nowe rozpoczęcie gry myślę że bardziej nawiązujące do historii dalszych naszego bohatera.

2. Duża ilość mapek dzięki którym nie nudzimy się tak szybko jak w poprzedniej części

3. Dosyć dużo Questów które można wykonać jedynie 1 raz. ( dlaczego? Dlatego, że jaki jest sens przechodzić 100x jednego questa i mieć wszystko odrazu? )

4. Rozmaitość potworów.

5. Zupełnie inaczej wyglądające miasta ( może niedługo pojawią się pierwsze Screen'y )

6. Więcej NPC tzw. Żywsza atmosfera Ci co grali pewnie pamiętają że w 1 było tylko parę npc i nie miało się co porabiać.

7. Nowe "super ataki".

8. Polska wersja językowa.

9. Będą czasem wychodzić dodatki czyli powszechnie zwane Update

10. Postaram się zrobić grę tak aby miała jak najmniejszą ilość bug'ów wszelkie Bugi proszę zgłaszać do mnie

11. Gra jest CAŁKOWICIE ZA DARMO BEZ GŁUPICH OPŁAT! ;)

Proszę o Wasze opinie oraz pomysły odnośnie RFL 2.

Na Wszelkie Pytania postaram się jak najszybciej odpowiedzieć Pozdrawiam Ziomek384

Screen Shoty:

To jest przykładowy screen domku jednego oczywiście tych domków jest o wiele więcej i w każdym znajduje się co innego :)

przykad.png

24382.jpg
Opublikowano

O! wreszcie RFL 2!! gralem we wczesniejsza wersje i przyznam ze byla ciekawa ale troche za malo questow za szybko sie przechodzilo czy bym mogl prosic o wiecej ssow? chodzi mi o to jak to wyglada w ogole jak sie prezentuje ta gra, po 1 ssie moge stwierdzic ze budynki duzo bardziej rozbudowales niz w tamtej czesci tam byly male budyneczki ktore nie dawaly atmosfery mniejszego ludzika wiekszych domow :)

Opublikowano

Cieszę się, że grałeś w RFL 1 Masz rację questów było mało małe domki itp. "ss'ów" jako takich nie ma mogę zamiast Screenów na 18 może 20 zrobić 1 miasto i puścić "Demo" tej gry narazie będzie akcja tylko w 1 mieście jeśli tak bardzo Cię interesuje jak narazie zaczyna się rozgrywka ;) Nie obiecuję jednak, że nie będzie żadnych bugów lub małych błędów do poprawy jeśli znajdzie ktoś proszę pisać w temacie jak najszybciej je poprawię ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Download:

1. RPG MAKER VX

http://www.mediafire.com/?vlycjtwathm

2. Run For Life 2 {DEMO}

http://www.mediafire.com/?bb7ki1xdlurcb8v

Jest to Demo zaledwie parę minut grania :) ale proszę o opinię wrażeń gry

24382.jpg
Opublikowano

Hmmm pograłem sobie w demo trwało to max 5 minut :( ale gra zapowiada się bardzo ciekawie jak do tąd! tak trzymaj! ++++ dla Ciebie! i 5* ;)