Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No Recoil :] Haczek

malcones

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średniawy jak dla mnie No recoil na bliskie odległosci totalnie do dupy :] ale na dystans sprawdza sie znakomicie

Można go łatwo właczyć i wyłaczyć Naciskajac:

-F6 ( On/Off )

http://www.virustotal.com/analisis/b9d61df...811b710adb8176a

I Download z scanem : http://www.mediafire.com/download.php?uyghttzz5ln

Moze sie przyda ;)

Pozdro.

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, jak sprawdze dam edita.

@EDIT

Ee świetny ten no recoil, strzelasz jak parasnajper. Prawie za każdym razem hed włazi. Masz 5!

Opublikowano

Umm jak by byl ktos laskaw wyjasnic jak ten hax dziala, bo widzicie w ca gram od krutkiego czasu i nie kojaze niktorych zeczy :P

@edit

Ehh no to mi to nie dziala bo i tak lata ten celownik do gory jak naciska F6

Opublikowano

Gosciu jestes ZNAKOMITY !!! Ze dales tego haka tutaj ;d Bardzo fajny hak podoba mi sie .

10[x]

50[x]

100[x]

200[x]

400[Moze za rok :)]

600[hmm]

1000[o tym w ogóle nie myślę]

Opublikowano

@up co ci nie działa -.- ? znow zaczynasz swoja akcje "spam?" ?? Wszystko działa i nie pierdol tutaj takich głupot prosze cię ...bo juz mnie denerwuje to jak cie widze spamujacego tutaj i w temacie Aplikacje na moderator .... modl sie bym nie dostał tutaj Moda bo warny ci polecą :]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

@Up

Chodzi oto,że gdy strzelasz celownik stoi w miejscu (gdzie strzelisz tam poleci pocisk)

maybenow.png

Opublikowano

No dobra blessed powiedzmy ze ci wybaczam ^^.

Niech szybciej daja komus tego moda bo tutaj juz spam sie powoli robi :P

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Ten program nie ma nic wspolnego z hackiem i zdaje mi sie, ze po prostu spowalnia on szybkosc wysylania informacji o nacisnietym ppm ( strzal), ale moge sie mylic :P.

Podobny efekt mozna uzyskac strzelajac pojedynczymi strzalami.

Opublikowano

Przykro mi modku warrocka ale sie mylisz ... ten hack wali w jedno miejsce a waląc pojedyńczo nie walisz w to samo miejsce :P

@edit

@down

No niestety to swojej nazwy nie ma a ze jest zblizone do no recoila nazywa sie norecoil i juz :P

Ale to natym ma polegać ... zebys lepiej celował bo jak walisz po swojemu pojedynczo to robisz mneij wiecej tak "" 2 klikniecia, i czekasz az opadnie celownik"" a tutaj nie musisz tutaj prawie zawsze trafiasz ...

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

A no tak, nie dopatrzylem ze po serii celownik wraca na swoje miejsce ^^. Jednak No Recoil tego w pelni nazwac nie mozna, no rec nie spowalnia strzalow, to jest cos podobnego.

@Edit.

A jednak nie. Zauwazcie, ze kiedy strzelacie, celownik jednak odrzuca do gory, macie mniejszy recoil, ale to jest spowodowane szybkoscia strzalow, wiec to nie jest no recoil. Koles zrobil cos w rodzaju spowalniacza strzalow, nic wiecej.

Ale to natym ma polegać ... zebys lepiej celował bo jak walisz po swojemu pojedynczo to robisz mneij wiecej tak "" 2 klikniecia, i czekasz az opadnie celownik"" a tutaj nie musisz tutaj prawie zawsze trafiasz ...

I zapewane taki cel mial autor programu, celem mojego postu bylo tylko i wylacznie uswiadomienie roznicy miedzy No Recoil, a tym..

Opublikowano

Ja też nie rozumiem N1ghtmare :P Ale haczek działa 5* ^_^

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

mi normalnie z mediafire pobiera... zaraz sprawdze czy chodzi :P

a tu link SS

http://www.speedyshare.com/932448386.html

@Edit

ehh nie chodzi mi to i nie wiem dlaczego ;/

co trzeba uruchamiac??

najpierw hack czy gre ??

potem f6 przed logowaniem po logowaniu czy w grze ?

help me :P

usunieta by mike

Opublikowano

tylko jedna opcja :(

szkoda że więcej niema ale ważne że działa

Opublikowano

Robisz tak sciagasz niegdzie nie wklejasz potem odpalasz wlaczasz gre logujesz sie wchodzisz do roomu wlacza ci sie mapa i jak juz widzisz (że walczysz xD) klikasz F6 az zadziała hack czasami trzeba kliknac od 2-3 razy :P

Mile słyszeć ze wszystkim sie podoba ;)

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

ehh ale jak to bedzie wygladac ?? celownik sie bedzie kiwac ?? (tzn czy sie bedzie ruszac jak bede oddychac (w CA oczywiscie xD))

usunieta by mike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...