Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Głosowanie

Dzanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć moja szkoła bierze udział w konkursie "Projekt z klasą" i mam prośbę abyście oddali na nią głos.

Wielki teatr w małym miasteczku.

teatr1_640x477_172x172.jpg

Opis projektu:

Projekt zakłada realizację inscenizacji wybranej przez uczniów sztuki należącej do klasyki dramatu. Wybór padł na "Zemstę" A. Fredry. Ambicją zespołu jest przygotowanie spektaklu z oprawą scenograficzną, muzyczną, oświetleniową na tyle wysokim poziomie, aby sztuka stała się, godną zainteresowania, ofertą kulturalną dla mieszkańców małego miasteczka. W ramach projektu swoje pasje rozwijają nie tylko ci, którzy mają potrzebę zaprezentowania się na scenie jako aktorzy, ale też ci, którzy chcą pokazać swoje umiejętności plastycznie przy wykonywaniu scenografii, czy techniczne przy obsłudze sprzętu nagłaśniającego i oświetleniowego oraz przy udoskonalaniu zaplecza technicznego teatru. W ramach projektu działają dwa zespoły: aktorski i scenograficzno-techniczny. Aby zachęcić mieszkańców miasta do kontaktu ze sztuką, chociażby w amatorskim jej wydaniu, ważne jest odpowiednie rozleklamowanie naszego przedsięwzięcia i przełamanie stereotypu, że szkoła jest wyłącznie dla nauczycieli, uczniów i ich rodziców.

Aby zagłosować na projekt należy udać się na stronę:

http://www.nowaera.pl/component/projektzklasa/projekty/pokaz/47.html

I wcisnąć przycisk "Głosuje"

GŁOS MOŻNA ODDAWAĆ CODZIENNIE DO 30 KWIETNIA!

Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Thtsn.

.

Opublikowano

Done.

@Panie RMCF

Następnym razem wyśle autorowi tematu list polecony Pocztą Polską, jeżeli takie coś uznawane jest za niewłaściwe.

Nie widze w regulaminie globalnym,żeby był jakiś zakaz odnośnie tego. <_<

@Edit

Panie Thtsn! Bardzo cieszę się, że mogłem pomóc ! Mam nadzieję,że głos oddany w ankiecie przysforzy Panu sporo szczęścia ! Dla mnie to drobnostka, a komuś może uratowac życie !

Polecam tego użytkownika !

@PS

Wyślę jutro oficjalny wydruk z potwierdzeniem głosowania! Miłej nocy !

Opublikowano

Jeśli się nie myle to ktoś dodał już temat i tam zagłosowałem ( wykorzystałem swój głos), jutro na twój projekt zagłosuje :)

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Dziękuje wszystkim głosującym i nie zapominajcie, że głosujemy aż do 30 kwietnia! CODZIENNIE 1 głos!

.

Opublikowano

Jest ponad 120 ale i tak za mało ;/ Proszę nabijcie dzisiaj ok 200 bo niektórzy już mają prawie 3 stówki ;/ Wszyscy dostali + :)

.

Opublikowano

Rozwijanie umiejętności:

- porozumiewania się i pracy w zespole

- przewidywania skutków własnych działań,

- dostrzeganie swoich mocnych i słabych stron

- rozwijanie wrażliwości na piękno sztuki teatralnej

- nawiązanie dialogu pomiędzy placówką oświatową a lokalną społecznością

Ta spacja przed trzecim myślnikiem dziwnie wygląda.

A tak na serio to głos oddany ;)

Ale lepiej jest chyba wygrać uczciwie?

Opublikowano

Jest podane iż reklamować można wszędzie ale jest jeszcze regulamin :)

Ps: Jeżeli chcecie to piszcie co chcecie + czy - :D

.

Opublikowano

boze mpc atakuje plaga takich tematow

idz z tym gdzie indziej

Wypie... lepiej sobie odbyt spenetrować.

@top

głos oddany ;)

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...